Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ανανέωσε ο Τάρες, αναλαμβάνει τις γυναίκες ο Ποντισίδης




Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ηλίας Τάρες, ενώ ο Χρήστος Ποντισίδης που προπονούσε τις παγκορασίδες (και στο παρελθόν την ανδρική ομάδα) θα βρίσκεται από τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας των Κυκλώπων.

Ο Ηλίας Τάρες δήλωσε στο «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΡΑΚΗ»: 



«Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από κοινού με τη διοίκηση, καθώς και οι δύο πλευρές ήταν πολύ ευχαριστημένες. Βρίσκομαι δύο χρόνια στην ομάδα, ένα ως παίκτης και ένα ως  προπονητής και όλοι οι παίκτες έχουν γίνει φίλοι μου. Έχουμε δεθεί πολύ με τα παιδιά και έτσι αποφασίσαμε με τη διοίκηση  να παραμείνω για να καταφέρουμε ότι δεν καταφέραμε φέτος. Να κάνουμε δηλαδή το άλμα στην Α2 Κατηγορία.  Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα εφόσον βρεθούν οι ευκαιρίες, με παίκτες από ομάδες της Θράκης, αλλά και με φοιτητές από τη Θεσσαλονίκη που σπουδάζουν στην Αλεξανδρούπολη και στην Κομοτηνή».

Ο Χρήστος Ποντισίδης είπε με τη σειρά του:

«Δουλεύω δύο χρόνια με τις παγκορασίδες και τώρα μαζί με αυτά τα κορίτσια θα ξεκινήσουμε μία προσπάθεια να ανεβάσουμε σταδιακά επίπεδο την Γυναικών. Έχω στο μυαλό μου ένα πλάνο 3ετίας, θα επενδύσουμε στα δικά μας κορίτσια που είναι ηλικίας 14 & 15 ετών και μαζί με 4-5 έμπειρες παίκτριες θα επιδιώξουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α1. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει απ' τη μια στιγμή στην άλλη και θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή από όλους. Όσο αφορά τις μεταγραφές θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτριες από σχολεία της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής και να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική».  

Ακόμη, στα τμήματα υποδομής παραμένουν η Ειρήνη Φαλέκα και η Αντιγόνη Επιτρόπου, ενώ νέο μέλος της προπονητικής ομάδας είναι ο Κώστας Θεοδώρου που θα αναλάβει να προπονήσει ένα μικρό ηλικιακά τμήμα. Ο Θεοδώρου τη σεζόν που τελείωσε έπαιζε στην ανδρική ομάδα των Κυκλώπων και θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη παράλληλα με το νέο του πόστο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...