Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014


Η βουλγάρικη Bucky Gabrovo νικήτρια στο «ΚΥΚΛΩΠΑΚΙ 2014»!

Ολοκληρώθηκε σήμερα το διεθνές φιλικό τουρνουά χάντμπολ «ΚΥΚΛΩΠΑΚΙ 2014» για κορίτσια κάτω των 15 ετών που διοργάνωσαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Τη 2η θέση κατέλαβε η Δράμα, ενώ την 3η άλλη μία ομάδα από τη Βουλγαρία, το HK  Haskovo. Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του τουρνουά αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των προπονητών και των 9 ομάδων που συμμετείχαν η Iva Georgieva από το Bucky Gabrovo. Στην διοργάνωση που όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Κυκλώπων Δημήτρης Χαραλαμπάκης στόχος είναι να γίνει και του χρόνου, συμμετείχαν επίσης οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, η Προσοτσάνη, οι Ακρίτες Νευροκοπίου, ο Φέρωνας Βέροιας, ο Ορφέας Κατερίνης και η Gabrovo H.C.

Για την ιστορία στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά το Bucky Gabrovo επικράτησε με 27-17 του Haskovo, ενώ στον αγώνα που προηγήθηκε σήμερα το πρωί στο... παγωμένο λόγω της έλλειψης θέρμανσης κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», η Προσοτσάνη νίκησε 22-12 τους Κύκλωπες.


Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014





Σε Φέρες και Αλεξανδρούπολη το «ΚΥΚΛΩΠΑΚΙ 2014»

Λίγες μέρες έμειναν για να ανοίξει τις πόρτες του το διεθνές τουρνουά χάντμπολ «ΚΥΚΛΩΠΑΚΙ 2014» στο οποίο θα συμμετέχουν 200 αθλήτριες κάτω των 15 ετών από 9 ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το τουρνουά που διοργανώνουν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης κάνει πρεμιέρα στο κλειστό γήπεδο των Φερών την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και συνεχίζεται στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Δεκεμβρίου.

Οι όμιλοι της διοργάνωσης:

Α' ΟΜΙΛΟΣ
Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
HK  HASKOVO
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΕΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Β' ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
BUCKY GABROVO
Α.Π.Σ. ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Γ.Σ. ΔΡΑΜΑ 86
GABROVO H.C.
Γ.Α.Α.Σ. ΟΡΦΕΑΣ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά:

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
12.00  Τελετή έναρξης
12.30  ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης - Χάσκοβο
14.00  Μπακι Γκάμπροβο - Φερώνας Βέροιας
15.30  Ορφέας Κατερίνης -  Γκάμπροβο H.C.
17.00  ΑΟ Προσοτσάνης - Φερώνα Βέροιας
18.30  Δράμα '86  - Γκαμπροβο H.C.
20.00  Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης - Ακρίτες Νευροκοπίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΡΩΙ
09.30  Μπακι Γκαμπροβο - ΑΟ Προσοτσάνης
11.00  Χάσκοβο  -  Ακρίτες Νευροκοπίου
12.30  Δράμα 86  -  Ορφέας Κατερίνης
ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -  ΑΠΟΓΕΥΜΑ
17.30  Β1 - Β2
18.45  Γ1-Γ3
20.00  Α1-Α2

ΤΡΙΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
09.00  Γ1-Γ2
10.15  Β2-Β3
11.30  Α1-Α3
12.45  Γ2-Γ3
14.00  ΒΙ-Β3
15.15  Α2-Α3
16.30  Τελετή λήξης - Απονομές


Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014


Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων ενόψει Ευρωπαϊκού

Στην Αθήνα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του βόλλεϋ που θα διεξαχθεί στο Μπαρ του Μαυροβουνίου από τις 9 έως τις 11 Ιανουαρίου του 2015, βρίσκεται από σήμερα 22/12 η Εθνική Κορασίδων. 

Στην πρωτεύουσα η αποστολή της Εθνικής θα παραμείνει έως και τις 26/12, όταν και θα αποχωρήσει για την Ισπανία όπου θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στην Γκουαδαλαχάρα και στο οποίο θα λάβουν επίσης μέρος η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ελβετία. Στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 30/12 για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας που θα λάβει χώρα στην Καρδίτσα και θα αποχωρήσει για το Μαυροβούνιο στις 8/1.

Παρακάτω δείτε ποιες είναι οι 16 αθλήτριες που επέλεξαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κυριάκος Καμπερίδης και Γιάννης Ανδρεάδης για να λάβουν μέρος στην προετοιμασία: 

Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός)
Αικατερίνη Παπάζογλου (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων)
Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)
Ελένη – Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς (ΑΟ Αιγάλεω)
Αικατερίνη Βλάχου (ΑΟ Αιγάλεω)
Ασημίνα Νικολογιάννη (ΓΣΚ Ηρακλής)
Λήδα Καστάνου (ΓΣΚ Ηρακλής)
Στυλιανή – Μαρίνα Τσιάκουλα (ΓΣΚ Ηρακλής)
Κωνσταντίνα Δασκάλου (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων)
Βασιλική – Μαρία Διάλλα (ΑΣ Αργώ Βόλου)
Άννα – Λαμπρινή Πήττα (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης)
Μαριάνθη Βασιλοπούλου (ΓΣ Κοζάνης)
Άλκηστις Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)
Ελένη Καρακάση (ΑΟ Μαρκόπουλο)
Μαρία – Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)
Άννα Τσουκαλά (ΑΟ Καβάλα)

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014


Τζίμας: «Κακή η οικονομική κατάσταση του Εθνικού, θα υπάρξουν εξελίξεις»

Με τη φράση «Δυστυχώς προκριθήκαμε», ξεκίνησε την συνέντευξη του στην εκπομπή «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε»,  στον Δημήτρη Κολιό και στον Maximum FM 93,6 ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας, αναγγέλοντας έκτακτο Δ.Σ.

Ο κ. Τζίμας εξέφρασε ο παράπονο του για την μικρή προσέλευση του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι με την Σέλβερ Ταλίν, αλλά και τη γενική μικρή προσέλευση στα ευρωπαϊκά ματς λέγοντας πως χθες δεν μπόρεσε η ομάδα να βγάλει ούτε καν τα έσοδα για να πληρώσει τους διαιτητές και τον κομισάριο του αγώνα. Συγκεκριμένα είπε πως οι ομάδες που συμμετέχουν στο Challenge Cup δεν παίρνουν κάποια χρήματα από τη διοργάνωση παρά μόνο στην ημιτελική και την τελική φάση. Μάλιστα όπως είπε τα έξοδα για τα δύο παιχνίδια με τους Εσθονούς έφτασαν τα 14.000 ευρώ και τα έσοδα ήταν μόλις 1.100 ευρώ!

Μεταξύ άλλων ο κ. Τζίμας είπε:

«Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για το ότι δεν καταφέραμε να περάσουμε το μήνυμα ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Εθνικό. Η ομάδα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, δε χαιρόμαστε ούτε μία νίκη μας. Η πόλη μας, μία πόλη 85.000 κατοίκων δεν μπορεί να στηρίξει μία επαγγελματική ομάδα. Οι λάτρεις του ερασιτεχνικού αθλητισμού μας κατηγορούν γιατί κάνουμε και επαγγελματικό αθλητισμό! Φτάσαμε να λέμε, δυστυχώς προκριθήκαμε!» 

Και συνέχισε:

«Σκέφτηκα πολλές φορές να αποσύρω την ομάδα από την Ευρώπη, αλλά δυστυχώς οι επιπτώσεις είναι τεράστιες και αναλάβαμε την ευθύνη να προχωρήσουμε την ομάδα και θα την προχωρήσουμε. Δεν έχουμε την οικονομική στήριξη από κανέναν. Ο Δήμος μας βοηθάει σε ότι χρειαστούμε, αλλά αυτό δεν αρκεί πια. Χρειάζονται άμεσες κινήσεις για να βοηθηθεί η ομάδα οικονομικά. Θα υπάρξει έκτακτο Δοιηκητικό Συμβούλιο και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014


Αποτελέσματα και βαθμολογίες στην ΕΠΣ Έβρου (9η αγωνιστική)

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Άνθεια - Απαλός 2-1
ΑΛΕΞ - Καππαδοκία 1-2
Λυκόφη - Φέρες 3-3
Ποντιακός - Άβαντας 1-0
ΣΑΟΣ - Ιπποκράτης 0-4

Βαθμολογία

Καππαδοκία 22
Ποντιακός 22
Άνθεια 21
Ιπποκράτης 16
Άβαντας 10
ΑΛΕΞ 10
Λυκόφη 10
Απαλός 8
ΣΑΟΣ 5
Φέρες 4

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Μεταξάδες - Κυανή 4-2
Διδυμότειχο - Ασπρονέρι (αναβ.)
Κυπρίνος - Νεοχώρι 1-3
Ρίζια - Καστανιές 0-2
Ρεπό: Ορέστης

Βαθμολογία

Διδυμότειχο 21
Νεοχώρι 19
Καστανιές 18
Ορέστης 16
Ρίζια 8
Μεταξάδες 8
Κυπρίνος 6
Κυανή 4
Ασπρονέρι 0

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Α' ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μαΐστρος - Νίψα 1-2
Αρίστεινο - Μοναστηράκι 2-0
Δορίσκος - ΑΕΚ Έβρου 7-3
Αραράτ - Βρυσούλα 2-2
Αγνάντια - Πέπλος 2-2
Ρεπό: Μάκρη

Βαθμολογία

Νίψα 22
Μαΐστρος 21
Αρίστεινο 16
Δορίσκος 13
Πέπλος 11
Μοναστηράκι 10
Αγνάντια 10
Αραράτ 9
Βρυσούλα 8
ΑΕΚ Έβρου 7
Μάκρη 4

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Β' ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κορνοφωλιά- Ελληνοχώρι 5-1
Παλιούρι - Ισαάκιο 2-1
Σοφικό - Θούριο 1-1
Πραγγί - Σιδηρώ 2-4
Δόξα Δόξης - Κάρολος 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Δαδιά

Βαθμολογία

Θούριο 19
Ισαάκιο 17
Σοφικό 17
Παλιούρι 16
Δαδιά 14
Κορνοφωλιά 13
Σιδηρώ 10
Ελληνοχώρι 8
Δόξα Δόξης 4
Πραγγί 3
Κάρολος (αποχώρησε)

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Γ' ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σαγήνη - Ν. Βύσσα 3-0
Αμπελάκια - Οινόη 1-3
Πύργος- Στέρνα 1-3
Φυλάκιο - Δόξα Ορεστιάδας (αναβ.)
Πεντάλοφος - Αλεποχώρι 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Ορμένιο

Βαθμολογία

Σαγήνη 21
Στέρνα 21
Πεντάλοφος 20
Ν. Βύσσα 17
Ορμένιο 13
Οινόη 12
Δόξα Ορεστιάδας 10
Φυλάκιο 7
Πύργος 4
Αμπελάκια 3
Αλεποχώρι (αποχώρησε)


Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014


Νίκησε Μαΐστρο και... βροχή και έπιασε κορυφή η Νίψα!

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α' Ομίλου της Β' ΕΠΣ Έβρου βρίσκεται από σήμερα η Νίψα. Σε ένα ματς που είχε πολλές φάσεις και καλό ρυθμό παρά την κακό αγωνιστικό χώρο από την ασταμάτητη βροχή, η ομάδα του Νίκου Μητριτζίκου πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό και ατενίζει το μέλλον με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία.  

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη γηπεδούχο Μαΐστρο να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες, με την κεφαλιά του Παπανικολάου να φεύγει ελάχιστα άουτ στο 6' και το σουτ του Τσιστσιπά να αποκρούεται πάνω στη γραμμή με κεφαλιά από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων ένα λεπτό μετά. Ωστόσο, η Νίψα είναι αυτή που θα προηγηθεί εκμεταλλευόμενη στο ακέραιο την πρώτη της ευκαιρία, με τον Γκουντενούδη να σκοράρει με ένα ωραίο μονοκόματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 24' το σουτ του Παρασκευά θα φύγει άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά η Μαΐστρος θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή καθώς θα τραυματιστεί ο Ταρτάνης και τη θέση του θα πάρει ο Κουφάκης. Στο 27' το σουτ του Μαλασίδη θα φύγει ελάχιστα έξω, ενώ στο 30' η ομάδα του Θανάση Παπαράδη θα φτάσει στην ισοφάριση. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Δημούτσης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από αδράνεια στην άμυνα της Νίψας και παρ' όλο που ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Σιαρβάλης θα θα ακουμπήσει λίγο τη μπάλα. Έξι λεπτά μετά ο κ. Παπαράδης θα δει ακόμα έναν παίκτη του να τραυματίζεται. Αυτή τη φορά ο άτυχος ήταν ο Γιώργος Μαλασίδης και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Μαλασίδης.

Στο 40' η Νίψα θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Χατζάκη να παίρνει την κεφαλιά και τον Σαργιανίδη να πραγματοποιεί μια μεγάλη επέμβαση στην δεξιά του γωνία. Τρία λεπτά μετά είναι η σειρά της Μαΐστρου να απαντήσει με τον πορτιέρο της Νίψας να αποκρούει απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 45' απ' το σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα θα περάσει δίπλα απ' το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος στο οποίο οι ομάδες βγήκαν με άλλες εμφανίσεις καθώς αυτές του πρώτου ημιχρόνου είχαν λερωθεί από τη λάσπη, οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες θα συνεχιστούν με τη Νίψα να είναι αυτή που θα απειλήσει πρώτη όταν ο Τσαουσίδη δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Σαργιανίδη στην κλειστή του γωνία. Στο 59' νέα ευκαιρία για τη Μαΐστρο, με τον Τουρτούρα να βγάζει τη σέντρα, τον Δημούτση να σουτάρει και τον Σιαρβάλη να αποκρούει. Τρία λεπτά μετά η Νίψα θα απαντήσει με τον Τσαουσίδη να σουτάρει από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να φεύγει δίπλα απ' το αριστερό δοκάρι του Σαργιανίδη. Στο 74' και ενώ ηβροχή είχε σταματήσει, η Νίψα θα κάνει το 2-1 το οποίο θα είναι και το τελικό σκορ. Μετά από κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα της Μαΐστρου ο Μπατμανίδης από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι δύο τελευταίες φάσεις στο ματς ανήκουν στη Μαΐστρο που πάλεψε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση. Στο 82' ο Παπανικολάου με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει τη μπάλα στην αγκαλιά του Σιαρβάλη, ενώ ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα θα πάρει τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο έξω απ' την εστία.

Με αυτή τη νίκη η Νίψα έφτασε τους 22 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του Α' Ομίλου, ενώ η Μαΐστρος έπεσε για πρώτη φορά φέτος στη δεύτερη.

Συνθέσεις: 

Μαΐστρος (Θανάσης Παπαράδης): Σαργιανίδης, Τουρτούρας, Δαλακάκης, Τσιτσίπας, Ταρτάνης (26' Κουφάκης), Παρασκευάς, Γκαβανόζης (83' Γκασίδης), Παπαδόπουλος, Παπανικολάου, Μαλασίδης Γεωρ. (36' Μαλασίδης Γιαν.), Δημούτσης.

Νίψα (Νίκος Μητριτζίκος): Σιαρβάλης, Αποστολίδης, Παπαχρήστου (45+1 Μητριτζίκος Χρ.), Καρφίδας, Μπατμανίδης, Τσαουσίδης, Μαρμαρίδης, Γκουντενούδης (86' Πεχλιβανίδης), Ατματζίδης, Χατζάκης (77' Γκαϊτατζής), Μαυρομιχάλης.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014


Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Γ' ΕΘΝΙΚΗ  
1ος ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άρης – Απόλλων Αρναίας

Πανσερραϊκός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Θύελλα Φιλώτα – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Έβρος Σουφλίου – Άρης Ακροποτάμου

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Δόξα Δράμας

Καβάλα – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Αγιονερίου

Καστοριά – Καμπανιακός



Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Superleague

Superleague - 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/12 
15:00 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
17:15 ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 07/12 
15:00 SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ
17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
17:15 ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
17:15 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΚΑΛΛΟΝΗ
19:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 08/12 
19:30 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ



Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής σε Α' και Β' ΕΠΣ Έβρου

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/12, 15.00
Άνθεια - Απαλός
ΑΛΕΞ - Καππαδοκία
Λυκόφη - Φέρες
Ποντιακός - Άβαντας
ΣΑΟΣ - Ιπποκράτης (Κυριακή 7/12)

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/12, 15.00
Μεταξάδες - Κυανή
Διδυμότειχο - Ασπρονέρι
Κυπρίνος - Νεοχώρι
Ρίζια - Καστανιές
Ρεπό: Ορέστης

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Α' ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μαΐστρος - Νίψα (6/12, 15.00)
Αρίστεινο - Μοναστηράκι (7/12, 11.00)
Δορίσκος - ΑΕΚ Έβρου (7/12, 15.00)
Αραράτ - Βρυσούλα (7/12, 15.00)
Αγνάντια - Πέπλος (7/12, 15.00)
Ρεπό: Μάκρη

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Β' ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κορνοφωλιά- Ελληνοχώρι (6/12, 15.00)
Παλιούρι - Ισαάκιο (6/12, 15.00)
Σοφικό - Θούριο (7/12, 11.00)
Πραγγί - Σιδηρώ (7/12, 15.00)
Δόξα Δόξης - Κάρολος (7/12, 15.00)
Ρεπό: Δαδιά

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Γ' ΟΜΙΛΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σαγήνη - Ν. Βύσσα (6/12, 15.00)
Αμπελάκια - Οινόη (7/12, 11.00)
Πύργος- Στέρνα (7/12, 11.00)
Φυλάκιο - Δόξα Ορεστιάδας (7/12, 15.00)
Ρεπό: Πεντάλοφος, Ορμένιο

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014


Αποτελέσματα και βαθμολογία στην ΕΠΣ Έβρου

8η Αγωνιστική 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΑΛΕΞ - ΣΑΟΣ 3-1
Ποντιακός - Λυκόφη 1-0
Καππαδοκία - Άνθεια 1-2
Απαλός - Φέρες 1-2
Άβαντας - Ιπποκράτης 0-0

Βαθμολογία

Καππαδοκία 19
Ποντιακός 19
Άνθεια 18
Ιπποκράτης 13
Άβαντας 10
ΑΛΕΞ 10
Λυκόφη 9
Απαλός 8
ΣΑΟΣ 5
Φέρες 3

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

Ορέστης - Ρίζια 1-0
Νεοχώρι - Διδυμότειχο 0-2
Κυπρίνος - Μεταξάδες 1-1
Ασπρονέρι - Καστανιές 1-4
Ρεπό: Κυανή

Βαθμολογία

Διδυμότειχο 21
Νεοχώρι 16
Ορέστης 16
Καστανιές 15
Ρίζια 8
Κυπρίνος 6
Μεταξάδες 5
Κυανή 4
Ασπρονέρι 0


Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Α' ΟΜΙΛΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νίψα - Αραράτ 2-2
Μαΐστρος - Δορίσκος 5-0
Μοναστηράκι-Αγνάντια 3-2
Μάκρη - Πέπλος 1-3
Βρυσούλα - Αρίστεινο 0-1
Ρεπό: ΑΕΚ Έβρου

Βαθμολογία

Μαΐστρος 21
Νίψα 19
Αρίστεινο 13
Δορίσκος 10
Μοναστηράκι 10
Πέπλος 10
Αγνάντια 9
Αραράτ 8
ΑΕΚ Έβρου 7
Βρυσούλα 7
Μάκρη 4  

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Β' ΟΜΙΛΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ελληνοχώρι - Δόξα Δόξης 1-0
Κάρολος - Παλιούρι 0-3 (άνευ αγώνα)
Σιδηρώ - Κορνοφωλιά 0-3
Πραγγί - Σοφικό 0-1
Δαδιά - Ισαάκιο 2-2
Ρεπό: Θούριο

Βαθμολογία

Θούριο 18
Ισαάκιο 17
Σοφικό 16
Δαδιά 14
Παλιούρι 13
Κορνοφωλιά 10
Ελληνοχώρι 8
Σιδηρώ 7
Πραγγί 3
Δόξα Δόξης 1
Κάρολος -6  

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Γ' ΟΜΙΛΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σαγήνη - Φυλάκιο 5-0
Ορμένιο - Πεντάλοφος 1-4
Στέρνα - Αμπελάκια 5-1
Ν. Βύσσα - Πύργος 6-1
Ρεπό: Δόξα Ορεστιάδας, Οινόη

Βαθμολογία

Σαγήνη 18
Στέρνα 18
Ν. Βύσσα 17
Πεντάλοφος 17
Ορμένιο 13
Δόξα Ορεστιάδας 10
Οινόη 9
Φυλάκιο 7
Πύργος 4
Αμπελάκια 3




Αποτελέσματα και βαθμολογία 1ου ομίλου Γ' Εθνικής

8η Αγωνιστική

Αποτελέσματα

Άρης Ακροποτάμου – Πανσερραϊκός 2-0
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης 0-2
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Απόλλων Αρναίας 2-1
Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα 1-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Έβρος Σουφλίου 3-1
Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0
Καμπανιακός – Καβάλα 1-2
Καστοριά – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-2

Βαθμολογία

Άρης                           16
Καβάλα                           16
Πανσερραϊκός                   15
Ορφέας Ελευθερούπολης 13
Έβρος Σουφλίου           13
Δόξα Δράμας                   13
Εθνικός Αγιονερίου   12
Καµπανιακός                   12
Θύελλα Φιλώτα           10
Ηρακλής Αμπελοκήπων   10
Εθνικός Αλεξανδρούπολης 9
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 9
Αναγέννηση Γιαννιτσών     8
Αρης Ακροποτάμου     8
Απόλλων Αρναίας             4
Καστοριά                             2

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Superleague

SUPERLEAGUE - 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-0
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 3-2
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ 3-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-1
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-4
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

1. ΠΑΟΚ                              25
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ              23
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19
4. ΚΑΛΛΟΝΗ                    19
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17
6. ΒΕΡΟΙΑ                         17
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ               17
8. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ            16
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ           14
10. SKODA ΞΑΝΘΗ         12
11. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ                12
12. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ                 11
13. ΚΕΡΚΥΡΑ                     11
14. ΟΦΗ                              10
15. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ            8
16. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ                 6
17. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ           6
18. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ               4