Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015


Ποδαρικό με το δεξί στο 2015 η Νίψα!

Μπορεί να μην έκανε την καλύτερη εμφάνιση της, μπορεί για 45 λεπτά μην κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΚ Έβρου, αλλά τελικά η Νίψα έφτασε σε μία εύκολη νίκη με 4-0 στο γήπεδο της Ν. Χηλής.

Η ομάδα του Νίκου Μητριτζίκου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και μέχρι το 45' που πήρε το προβάδισμα φαινόταν μπλοκαρισμένη από την καλά στημένη στην άμυνα «Ένωση». Ωστόσο, μόλις στο 4' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Ψαθά. Στο 24' το σουτ του Ατματζίδη θα φύγει άουτ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να ελέγχει την πορεία της μπάλας. Στο 39' ήταν η σειρά των «κιτρινόμαυρων» να απειλήσουν, με τον Γεωργιάδη να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και έχοντας καλό οπτικό πεδίο προς την εστία. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν με σουτ του Πεχλιβανίδη μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι «πόντιοι» θα πετύχουν άλλα τρία γκολ και θα καθαρίσουν το ματς. Στο 52' ο Ψαθάς απέκρουσε το πολύ ωραίο γυριστό σουτ του Κουφάκη, αλλά δεν θα κάνει το ίδιο στο πέναλτι του Μαρμαρίδη ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-0 στο 59'. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσαουσίδης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ από μακρινή απόσταση από τη γραμμή του πλαγίου εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του γκολκίπερ της ΑΕΚ. Στο 62' το σουτ του Νεανίδη θα περάσει έξω και ένα λεπτό μετά ο Ατμματζίδης με κοντινό πλασέ θα γράψει το τελικό 4-0. Στο 76' θα καταγραφεί μία απίστευτη φάση με τον Μαρμαρίδη να μην μπορεί να σκοράρει από το ένα μέτρο στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι!

Με τη νίκη αυτή η Νίψα παρέμεινε πρώτη φτάνοντας τους 25 βαθμούς και η ΑΕΚ Έβρου έμεινε στην προτελευταία θέση με 7 βαθμούς.

Συνθέσεις: 

ΑΕΚ Έβρου (Νεντόπουλος): Ψαθάς (66' Κεχαγιάς), Αποστολίδης Δ., Στροφύλλας, Γουργούλας (71' Αποστολίδης Π.), Κατσάντουρας, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος (56' Μπουζουκίδης), Παπαϊωάννου, Νεανίδης, Πετρίδης, Γεωργιάδης.

Νίψα (Μητριτζίκος Ν.): Σιάρβαλης, Αποστολίδης Ε., Παπαχρήστου (75' Γκαϊτατζής), Αγούδης (67' Παλατζίδης Δ.), Μπατμανίδης, Τσαουσίδης, Μαρμαρίδης, Κουφάκης, Ατματζίδης, Καρφαρίδας (65' Μητριτζίκος Χ.), Πεχλιβανίδης.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...