Τρίτη 3 Μαρτίου 2015



«Τρίτο ημίχρονο» στο Σουφλί - Εθνικός!

Θλίψη και απογοήτευση προκαλούν τα όσα ειπώθηκαν στα δελτία Τύπου του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η διοίκηση του πρώτου υποστηρίζει πως ο παίκτης του Εθνικού και πρώην του Έβρου Νίκος Γκαϊδατζής έβρισε τον πρόεδρο της ομάδας του βόρειου Έβρου Ηλία Γκάζο, ενώ αυτή του δεύτερου πως ο πρόεδρος του Σουφλίου χτύπησε τον επιθετικό του Εθνικού!

Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις: 

Ανακοίνωση Εθνικού:

«Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θέλει να καταδικάσει τα έκτροπα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στον χθεσινό αγώνα (1/3/2015)μεταξύ των ομάδων Έβρος Σουφλίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η άνανδρη επίθεση του προέδρου της ομάδας του Έβρου Σουφλίου σε παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μπροστά στα μάτια του παρατηρητή, των διαιτητών και της άπραγης αστυνομίας καταδεικνύουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ποδοσφαιρική παιδεία και των πολιτισμό κάποιων ανθρώπων.

Είμαστε σίγουροι ότι η εικόνα αυτή δεν χαρακτηρίζει το σύνολο του φίλαθλου και αγωνιστικού κόσμου της πόλης του Σουφλίου.

Όμως υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν. Οι παράγοντες-νταήδες που έμαθαν να δρουν εφαρμόζοντας bullying στους αγωνιστικούς χώρους πρέπει να απομακρυνθούν από τα γήπεδα.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς στην οικογένεια του Εθνικού συνεχίζουμε να πιστεύουμε και να έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Αναμένουμε από τα αρμόδια όργανα να φροντίσει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να διατηρηθεί ο αθλητικός πολιτισμός στους αγωνιστικούς χώρους.

Με σεβασμό στα υγιή στοιχεία και τους θεσμούς.

Δ.Σ.

Ποδοσφαιρικού Τμήματος Εθνικού Αλεξανδρούπολης»

Ανακοίνωση Έβρου:

«To Δ/Σ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ σε έκτακτο συμβούλιο αποφασίζει και στηρίζει την ενέργεια του προέδρου της ομάδας για τους παρακάτω λόγους.
1. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής  του ΕΘΝΙΚΟΥ ο οποίος την προηγούμενη σεζόν για έξι μήνες αγωνιζόταν στην ομάδα του ΕΒΡΟΥ και κατά συνέπεια το παρελθόν του το ξέρουμε και τον χαρακτήρα του *(ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ)*μετά την επίτευξη του τέρματος του Εθνικού έκανε την πιο απρεπή χειρονομία  δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα προς τους φιλάθλους και την διοίκηση της ομάδας.(το βίντεο του αγώνα το αποδεικνύει πλήρως). Και αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του και την ομάδα του ασχολήθηκε με την κερκίδα….

2. Τέτοιες ενέργειες ποδοσφαιριστών δυναμιτίζουν τις σχέσεις των σωματείων μας με απρόβλεπτες συνέπειες .

3. Αν κάποιοι φίλαθλοι μετά την απρεπή ενέργεια αυτή πετούσαν κάποιο αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο θα κινδυνεύαμε με τιμωρία γηπέδου και χρηματικό πρόστιμο που ίσως με την στάση σας να το επιθυμούσατε . Ο πρόεδρος της ομάδας μας στο ημίχρονο πήγε να μιλήσει τον ποδοσφαιριστή και η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν άντε γ@μhσ0Y ρε μ@λ@κ@. (το προηγούμενο εξάμηνο αγωνιζόταν στην ομάδα του ΕΒΡΟΥ)

4. Εμείς ποτέ δεν θα θέλαμε να χαλάσουμε αυτές τις σχέσεις που έχουμε διότι για τον ΑΣ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ είστε οι καλύτεροι πελάτες μας…..
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ».

Δείτε το βίντεο για το οποίο κάνει λόγο η ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου: 


Διαβάστε την ανακοίνωση του προέδρου του Έβρου Σουφλίου:

«Δεν μπήκα μέσα στα αποδυτήρια αλλά προς την είσοδο συνέστησα τον ποδοσφαιριστή να μην είναι εριστικός προς την εξέδρα διότι σε περίπτωση ρίψεις αντικειμένων από την πλευρά των φιλάθλων η ομάδα θα τιμωρηθεί με μεγάλο πρόστιμο κάτι που δεν το επιθυμεί  ο Έβρος Σουφλίου και η απάντησή που πήρε  ήταν "άντε γ@μήσου βρε μ@λ@κ@!!!"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...