Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014


Νίκησε Μαΐστρο και... βροχή και έπιασε κορυφή η Νίψα!

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Α' Ομίλου της Β' ΕΠΣ Έβρου βρίσκεται από σήμερα η Νίψα. Σε ένα ματς που είχε πολλές φάσεις και καλό ρυθμό παρά την κακό αγωνιστικό χώρο από την ασταμάτητη βροχή, η ομάδα του Νίκου Μητριτζίκου πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό και ατενίζει το μέλλον με ακόμα περισσότερη αισιοδοξία.  

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη γηπεδούχο Μαΐστρο να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες, με την κεφαλιά του Παπανικολάου να φεύγει ελάχιστα άουτ στο 6' και το σουτ του Τσιστσιπά να αποκρούεται πάνω στη γραμμή με κεφαλιά από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων ένα λεπτό μετά. Ωστόσο, η Νίψα είναι αυτή που θα προηγηθεί εκμεταλλευόμενη στο ακέραιο την πρώτη της ευκαιρία, με τον Γκουντενούδη να σκοράρει με ένα ωραίο μονοκόματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 24' το σουτ του Παρασκευά θα φύγει άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά η Μαΐστρος θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή καθώς θα τραυματιστεί ο Ταρτάνης και τη θέση του θα πάρει ο Κουφάκης. Στο 27' το σουτ του Μαλασίδη θα φύγει ελάχιστα έξω, ενώ στο 30' η ομάδα του Θανάση Παπαράδη θα φτάσει στην ισοφάριση. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Δημούτσης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από αδράνεια στην άμυνα της Νίψας και παρ' όλο που ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Σιαρβάλης θα θα ακουμπήσει λίγο τη μπάλα. Έξι λεπτά μετά ο κ. Παπαράδης θα δει ακόμα έναν παίκτη του να τραυματίζεται. Αυτή τη φορά ο άτυχος ήταν ο Γιώργος Μαλασίδης και τη θέση του πήρε ο Γιάννης Μαλασίδης.

Στο 40' η Νίψα θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Χατζάκη να παίρνει την κεφαλιά και τον Σαργιανίδη να πραγματοποιεί μια μεγάλη επέμβαση στην δεξιά του γωνία. Τρία λεπτά μετά είναι η σειρά της Μαΐστρου να απαντήσει με τον πορτιέρο της Νίψας να αποκρούει απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 45' απ' το σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα θα περάσει δίπλα απ' το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος στο οποίο οι ομάδες βγήκαν με άλλες εμφανίσεις καθώς αυτές του πρώτου ημιχρόνου είχαν λερωθεί από τη λάσπη, οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες θα συνεχιστούν με τη Νίψα να είναι αυτή που θα απειλήσει πρώτη όταν ο Τσαουσίδη δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Σαργιανίδη στην κλειστή του γωνία. Στο 59' νέα ευκαιρία για τη Μαΐστρο, με τον Τουρτούρα να βγάζει τη σέντρα, τον Δημούτση να σουτάρει και τον Σιαρβάλη να αποκρούει. Τρία λεπτά μετά η Νίψα θα απαντήσει με τον Τσαουσίδη να σουτάρει από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να φεύγει δίπλα απ' το αριστερό δοκάρι του Σαργιανίδη. Στο 74' και ενώ ηβροχή είχε σταματήσει, η Νίψα θα κάνει το 2-1 το οποίο θα είναι και το τελικό σκορ. Μετά από κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα της Μαΐστρου ο Μπατμανίδης από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι δύο τελευταίες φάσεις στο ματς ανήκουν στη Μαΐστρο που πάλεψε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση. Στο 82' ο Παπανικολάου με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει τη μπάλα στην αγκαλιά του Σιαρβάλη, ενώ ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα θα πάρει τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο έξω απ' την εστία.

Με αυτή τη νίκη η Νίψα έφτασε τους 22 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του Α' Ομίλου, ενώ η Μαΐστρος έπεσε για πρώτη φορά φέτος στη δεύτερη.

Συνθέσεις: 

Μαΐστρος (Θανάσης Παπαράδης): Σαργιανίδης, Τουρτούρας, Δαλακάκης, Τσιτσίπας, Ταρτάνης (26' Κουφάκης), Παρασκευάς, Γκαβανόζης (83' Γκασίδης), Παπαδόπουλος, Παπανικολάου, Μαλασίδης Γεωρ. (36' Μαλασίδης Γιαν.), Δημούτσης.

Νίψα (Νίκος Μητριτζίκος): Σιαρβάλης, Αποστολίδης, Παπαχρήστου (45+1 Μητριτζίκος Χρ.), Καρφίδας, Μπατμανίδης, Τσαουσίδης, Μαρμαρίδης, Γκουντενούδης (86' Πεχλιβανίδης), Ατματζίδης, Χατζάκης (77' Γκαϊτατζής), Μαυρομιχάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...