Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014


Τζίμας: «Κακή η οικονομική κατάσταση του Εθνικού, θα υπάρξουν εξελίξεις»

Με τη φράση «Δυστυχώς προκριθήκαμε», ξεκίνησε την συνέντευξη του στην εκπομπή «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε»,  στον Δημήτρη Κολιό και στον Maximum FM 93,6 ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας, αναγγέλοντας έκτακτο Δ.Σ.

Ο κ. Τζίμας εξέφρασε ο παράπονο του για την μικρή προσέλευση του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι με την Σέλβερ Ταλίν, αλλά και τη γενική μικρή προσέλευση στα ευρωπαϊκά ματς λέγοντας πως χθες δεν μπόρεσε η ομάδα να βγάλει ούτε καν τα έσοδα για να πληρώσει τους διαιτητές και τον κομισάριο του αγώνα. Συγκεκριμένα είπε πως οι ομάδες που συμμετέχουν στο Challenge Cup δεν παίρνουν κάποια χρήματα από τη διοργάνωση παρά μόνο στην ημιτελική και την τελική φάση. Μάλιστα όπως είπε τα έξοδα για τα δύο παιχνίδια με τους Εσθονούς έφτασαν τα 14.000 ευρώ και τα έσοδα ήταν μόλις 1.100 ευρώ!

Μεταξύ άλλων ο κ. Τζίμας είπε:

«Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για το ότι δεν καταφέραμε να περάσουμε το μήνυμα ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Εθνικό. Η ομάδα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, δε χαιρόμαστε ούτε μία νίκη μας. Η πόλη μας, μία πόλη 85.000 κατοίκων δεν μπορεί να στηρίξει μία επαγγελματική ομάδα. Οι λάτρεις του ερασιτεχνικού αθλητισμού μας κατηγορούν γιατί κάνουμε και επαγγελματικό αθλητισμό! Φτάσαμε να λέμε, δυστυχώς προκριθήκαμε!» 

Και συνέχισε:

«Σκέφτηκα πολλές φορές να αποσύρω την ομάδα από την Ευρώπη, αλλά δυστυχώς οι επιπτώσεις είναι τεράστιες και αναλάβαμε την ευθύνη να προχωρήσουμε την ομάδα και θα την προχωρήσουμε. Δεν έχουμε την οικονομική στήριξη από κανέναν. Ο Δήμος μας βοηθάει σε ότι χρειαστούμε, αλλά αυτό δεν αρκεί πια. Χρειάζονται άμεσες κινήσεις για να βοηθηθεί η ομάδα οικονομικά. Θα υπάρξει έκτακτο Δοιηκητικό Συμβούλιο και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...