Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Μοιρασιά στη Χηλή για ΑΕΚ Έβρου και Πέπλο




Στο 2-2 έμειναν ΑΕΚ Έβρου και Πέπλος στο γήπεδο της Ν. Χηλής για την 18η και τελευταία αγωνιστική του Α' Ομίλου της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του σκορ έπαιξαν τα λάθη των τερματοφυλάκων, καθώς έτσι μπήκαν τα δύο από τα 4 γκολ του αγώνα. 

Ο Πέπλος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο ματς, όταν στο 12' ο Τσιπλάκης Χ. βρέθηκε φάτσα με την εστία, αλλά σούταρε άουτ. Πέντε λεπτά μετά η «Ένωση» θα φτάσει κάνει το 1-0. Μετά από ωραίο σουτ του Πεκιαρίδη ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει, η μπάλα θα φτάσει στον Τσακίρη ο οποίος με φανταστικό σουτ μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, μόλις δύο λεπτά μετά ο Παπαντζελάκης με μακρινό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους. 

Στο 34' μία κεφαλιά του Πεκιαρίδη θα φύγει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Τσιπλάκη Α. και σουτ, η μπάλα θα καταλήξει εκτός εστίας. Στο 38' θα χαθεί ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον Πέπλο, με τον Γιαλαματζή να μη βρίσκει στόχο στο τετ α τετ με τον Καμπλή. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική φάση για το πρώτο ημίχρονο.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, μετά από ένα γέμισμα ο πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων» στην προσπάθεια του να μπλοκάρει τη μπάλα θα τη χάσει και ο Τσιπλάκης Α. με κεφαλιά ψαράκι θα βάλει μπροστά στο σκορ τον Πέπλο. Στο 69' μετά από σέντρα του Τσακίρη ο Τσορμπατζίδης με προβολή θα σουτάρει άουτ. Δύο λεπτά μετά άλλη μία ευκαιρία για την ΑΕΚ Έβρου, με τον Σταγκόπουλο να απειλεί με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Ηλιόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 75' ακόμη μία κλασσική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Τσακίρη. Ο μικρός ενώ θα μπορούσε να γυρίσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή όπου βρίσκονταν δύο συμπαίκτες του θα προτιμήσει να σουτάρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία. 

Στο 79' ένα σουτ ου Πεκιαρίδη θα φύγει άουτ, ενώ στο 86' θα χαθεί ακόμα ένα χαμένο τετ α τετ για τον «Δικέφαλο». Η ισοφάριση για θα έρθει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσακίρη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Ηλιόπουλου.    

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Έβρου: Καμπλής, Αποστολίδης, Κατσάντουρας, Στροφύλλας, (79' Γεωργιάδης), Κυριακίδης, Πετρίδης (90' Πιστάλκας), Τσακίρης, Γιβρόπουλος (67' Τσορμπατζίδης), Νεανίδης, Σταγκόπουλος, Πεκιαρίδης.

Πέπλος: Ηλιόπουλος, Κώτουλας, Γιαξίδης (88' Παπαχρήστου Ι.), Μπουγιουκλής, Γεωργουσούδης, Πετρίδης, Τσιπλάκης Χ., Παπαχρήστου Ε., Γιαλαματζής (75' Πίκιος), Τσιπλάκης Α., Παπαντζελάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...