Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014


Χωρίς προβλήματα κόντρα στο Σουφλί ο Εθνικός

Με μοναδική απουσία αυτή του Μιχάλη Τσαμουρλίδη που συνεχίζει το ατομικό και θα είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προετοιμάζεται για το τοπικό ντέρμπι με τον Έβρο Σουφλίου την ερχόμενη Κυριακή.

Οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη μετά από τις καθιερωμένες ασκήσεις, έπαιξαν οικογενειακό διπλό στο «Κώστας Χριστοφορίδης» (Μαρακανά) στο οποίο σκόραραν οι Καραπατσιάς και Αμπραχαμιάν. Στο μικρόφωνο του «Παίζουμε Θράκη» μίλησαν οι Γιώργος Κατρανίτσας και Μάκης Καραπατσιάς.

Ο Κατρανίτσας είπε: «Μας άφησε μια πικρή γεύση ο αποκλεισμός από την Καβάλα με τον τρόπο που ήρθε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και στο ματς με το Σουφλί που έρχεται. Είναι ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι γοήτρου, θα κριθεί στο πάθος και θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και ελπίζω να βρεθεί και σε αυτό το ματς κοντά μας και να μας στηρίξει. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο πρώτος μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία». 

Ο Καραπατσιάς τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή. Πιστεύω πως ο κόσμος θα βρεθεί και πάλι δίπλα μας και θα πάρουμε τη νίκη». 

Για τη δήλωση του Νίκου Καραγεωργίου που είπε ότι ο Εθνικός μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, είπε: «Και εγώ το πιστεύω. Είμαστε μία καλή ομάδα. Μας λείπει λίγο η εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα την αποκτήσουμε και θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο». 

Ο Εθνικός υποδέχεται την Κυριακή 2/11 τον Έβρο Σουφλίου στις 15:00 στο «Φώτης Κοσμάς» για την 5η αγωνιστική της Γ' Εθνικής το Δ.Σ. της ομάδας καλεί τους φιλάθλους του Εθνικού να βρεθεί στο γήπεδο: 

«Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους για να παρευρεθούν αυτήν την Κυριακή στάδιο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη. Ο Εθνικός αντιμετωπίζει στις 15:00 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής την ομάδα Έβρος Σουφλίου. Το πρώτο μεγάλο τοπικό ντέρμπι σε αυτήν την κατηγορία είναι γεγονός. Η παρουσία του κόσμου θα δώσει δύναμη στην ομάδα και ένα ακόμη κίνητρο για νίκη. Με άξονα τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεστε ελπίζουμε ότι θα απολαύσουμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Φίλαθλε, η δύναμη της ομάδας είσαι εσύ!

Πάρε θέση στην κερκίδα.

Ισχύουν οι μπλε κάρτες διαρκείας.

Δ.Σ. Ποδοσφαιρικό Τμήμα Εθνικού».

Περισσότερες φωτογραφίες από την προπόνηση στο Μαρακανά: 







Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague

Σάββατο 01/11
19:00 Άρης - Ολυμπιακός
19:00 Λαμία - Π.Α.Ο.Κ.
19:00 Φοίνικας Σύρου - Ένωση Τούμπας
19:30 Α.Ε.Κ. - Κηφισιά

Κυριακή 02/11
19:00 Παμβοχαϊκός - Εθνικός Αλεξ.

Δευτέρα 03/11 
19:00 Παναθηναϊκός - Ορεστιάδα

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Superleague

Σάββατο 01/11 
15:00 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
17:15 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
19:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριακή 02/11 
15:00 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ
17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΦΗ
17:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
17:15 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δευτέρα 03/11 
19:30 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Κυριακή 2/11 στις 15:00

Άρης - Δόξα Δράμας

Άρης Ακροποτάμου - Ηρακλής Αμπελοκήπων

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Εθνικός Αγιονερίου

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Καμπανιακός

Απόλλων Αρναίας - Καστοριά

Πανσερραϊκός - Ορφέας Ελευθερούπολης

Θύελλα Φιλώτα - Καβάλα

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Έβρος Σουφλίου


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην ΕΠΣ Έβρου

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/11, 15.00

Θράκη Φερών - Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης
Ένωση Άνθειας Αρίστεινου - ΑΛΕΞ
Καππαδοκία - Ποντιακός Αλεξανδρούπολης
Ατρόμητος Άβαντα - Ομόνοια Λυκόφης
ΣΑΟΣ - Απαλός (Κυριακή 2/11, 15:00)

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/11, 15.00

Άρδας Καστανέων - Κυανή
Αναγέννηση Μεταξάδων - Ασπρονέρι
Διδυμότειχο - Θύελλα Κυπρίνου
Νεοχώρι - Ορέστης Ορεστιάδας
Ρεπό: Ρίζια


Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Α' ΟΜΙΛΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέπλος - Αρίστεινο (1/11, 15.00)
Δορίσκος - Βρυσούλα (1/11, 15.00)
Μαΐστρος - ΑΕΚ Έβρου (1/11, 15.00)
Αραράτ - Μάκρη (2/11, 11.00)
Νίψα - Αγνάντια (2/11, 15.00)


Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Β' ΟΜΙΛΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ισαάκιο - Δόξα Δόξης (1/11, 15.00)
Κορνοφωλιά - Δαδιά (2/11 11.00)
Σοφικό - Ελληνοχώρι (2/11, 11.00)
Άρης Πραγγίου - Θούριο (2/11 15.00)
Σιδηρώ - Παλιούρι (2/11, 15.00)


Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ 
Γ' ΟΜΙΛΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πύργος - Ορμένιο (1/11, 15.00)
Πεντάλοφος - Αμπελάκια (1/11, 15.00)
Ηρακλής Σαγήνης - Δόξα Ορεστιάδας (2/11, 11.00)
Φυλάκιο - Στέρνα (2/11, 15.00)
Ρεπό: Οινόη
Ρεπό: Βύσσα

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά χάντμπολ «Άγγελος Χαραλαμπάκης»

Με την Δράμα να παίρνει την πρώτη θέση με δύο νίκες όσες και η βουλγάρικη Σούμεν, αλλά με περισσότερα γκολ, ολοκληρώθηκε το φιλικό τουρνουά που διοργάνωσαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δράμα-Κύκλωπες 31-28
Κύκλωπες-Χάσκοβο 37-27
Σούμεν-Χάσκοβο 32-19
Δράμα-Σούμεν 31-23
Κύκλωπες-Σούμεν 26-29

Το ματς Δράμα-Χάσκοβο που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 26/10, δεν έγινε καθώς η ομάδα από τη Βουλγαρία αποχώρησε νωρίς το πρωί για να προλάβει να φτάσει έγκαιρα στην έδρα της ώστε να μην αποκλειστεί από την κακοκαιρία.

Παρακάτω δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το ματς Κύκλωπες-Σούμεν:

























Καππαδοκία... παντός καιρού!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά να σκοράρει, αλλά όταν το έκανε η Καππαδοκία έφτασε στη νίκη με 4-0 επί της ΣΑΟΣ στον επιβαρυμένο από τη βροχή αγωνιστικό χώρο. 

Παρ' όλο που η μπάλα κολλούσε σε πολλά σημεία του γηπέδου και έκανε δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις με τις περισσότερες να ανήκουν στην Καππαδοκία. Οι γηπεδούχοι μάλιστα απείλησαν μόλις στο πρώτο λεπτό με την μπάλα να φεύγει άουτ από την προβολή του Μαρασλή. Στο 6' η κεφαλιά του Απότα θα έχει την ίδια κατάληξη, ενώ στο 10' ο Στεργίου θα αποκρούσει το σουτ του Δεδελούδη. Τέσσερα λεπτά μετά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων θα μπλοκάρει το σουτ του Βάρναλη, ενώ στο 15 είναι η σειρά της Σαμοθράκης να απειλήσει, με τον Σταματόπουλο να μπλοκάρει το σουτ του Κουτράκη.

Στο 22' ο Μαρασλής εξ' επαφής δεν θα μπορέσει να σκοράρει με τη μπάλα να βρίσκει στον τερματοφύλακα και στο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναλμπάντης θα επιχειρήσει το σουτ για τους νησιώτες, αλλά η μπάλα θα κολλήσει στη λάσπη και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον γκολκίπερ των Καππαδόκων. Στο 31' ο Κούρος θα τραυματιστεί σοβαρά και θα αντικατασταθεί, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει άλλες αξιόλογες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος και στο 52' ο Βάρναλης θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή της ΣΑΟΣ, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Γκουντάρας δεν θα υποδείξει πέναλτι. Ένα λεπτό μετά ο Λιούρτας θα στείλει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ στο 63' ο Μοβισιάν θα αναγκάσει τον Στεργίου να αποκρούσει εντυπωσιακά το απευθείας χτύπημα φάουλ του. Στο 69' θα έρθει το γκολ για την ομάδα των Αλεξόπουλου & Αποστολίδη, με σκόρερ  τον Μαρασλή με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μοβισιάν με πέναλτι θα κάνει το 2-0. Στο 82' με σουτ του Ζάκκα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής θα γίνει το 3-0 και στο 90+3 και πάλι ο Ζάκκας με κεφαλιά αυτή τη φορά θα διαμορφώσει το τελικό 4-0. Η Καππαδοκία ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Μοβισιάν και δεν υπήρχε άλλη αλλαγή.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι άνθρωποι της Καππαδοκίας έχουν παράπονο για τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ αυτοί της Σαμοθράκης για τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο ένας εκ των προπονητών της Καππαδοκίας Δημήτρης Αποστολίδης δήλωσε στο «Παίζουμε Θράκη»:

«Έχουμε ξανά πει ότι το πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν βάλεις νωρίς γκολ θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και εμείς σήμερα δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και το ματς έγινε δύσκολο. Ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές να βγάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε όλες τις συνθήκες. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα μας προσπάθησε και έπαιξε ποδόσφαιρο, αλλά υπήρχαν και οι στιγμές που ο ρυθμός μας δεν ήταν αυτός που έπρεπε». 

Για τα σκληρά μαρκαρίσματα και για τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα του είπε:

«Στην 1η αγωνιστική ένας παίκτης μας έσπασε το πόδι του. Σήμερα πάλι είχαμε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν μας πειράζει οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε να παίζουν δυνατά, απλά να μην παίζουν αντιαθλητικά. Σήμερα ένα 15χρονο παιδί πήγε στο νοσοκομείο και ευτυχώς απ' ότι έμαθα δεν είναι κάτι σοβαρό. Εμάς το πρώτο μέλημα μας είναι να μην χτυπήσει κανένας και αυτό θέλουμε και απ' τους αντιπάλους μας».

Η κ. Όλγα Βρετοπούλου που εκπροσώπησε την ομάδα της ΣΑΟΣ δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που για ακόμα μία φορά ήρθε, αγωνίστηκε τίμια όπως ξέρει να αγωνίζεται. Το αποτέλεσμα δείχνει πόσο καθαρός ήταν αγώνας και πόσο καλά μας έπαιξε η διαιτησία για ακόμα μία φορά. Όσο και αν μας πολεμάνε και όσα προβλήματα και αν παρουσιάζονται εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας και η ομάδα συνεχίζει όπως κάνει την τελευταία 10ετία. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Καππαδοκίας». 

Συνθέσεις:

Καππαδοκία: Σταματόπουλος, Κούρος (31' Κουτσούκης), Βάρναλης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Μοβισιάν, Δαούτης (58' Κατσέλης), Τσακιρίδης, Δεδελούδης (64' Ζάκκας), Μαρασλής.

ΣΑΟΣ: Στεργίου, Γιακείμης (69' Κοντούλης), Τσακπινίδης, Τσαγκαλίδης, Χάνος, Λαγός, Ναλμπάντης, Βραχιώλιας, Γρηγοριάδης, Μαυρομάτης, Κουτράκης.

Διαιτητής: Γκουντάρας
Βοηθοί: Καγούδης, Γιασλάς

Περισσότερες φωτογραφίες:











Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής σε Α' και Β' ΕΠΣ Έβρου


Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ - ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/10, 16:00

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης - Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

Καππαδοκία - ΣΑΟΣ                                            

ΑΛΕΞ – Θράκη Φερών

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης - Ομόνοια Λυκόφης

Απαλός - Ατρόμητος Άβαντα



Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ - ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/10, 15:00

Ορέστης Ορεστιάδας - ΑΕ Διδυμοτείχου

Νεοχώρι - Μεταξάδες

Κυπρίνος - Αρδας Καστανέων

Ενωση Κυανής Ασβεστάδων - Ρίζια

Ρεπό:  Ασπρονέρι



Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ - Α' ΟΜΙΛΟΣ 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νίψα - Δορίσκος (25/10, 16:00)

ΑΕΚ Εβρου - Αραρατ (26/10, 11:00)

Α.Ο. Μάκρης – Αρίστεινο (26/10, 11:00)

Αγνάντια - Μαΐστρος  (26/10, 11:00)

Α.Ο. Μοναστηριακίου – Πέπλος (26/10, 15:00)

Ρεπό: Βρυσούλα



Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ - Β' ΟΜΙΛΟΣ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θύελλα Παλιουρίου – Άρης Πραγγίου (26/10, 15:00)

Σιδηρώ – Ορφέας Σοφικού (26/10, 15:00)

Ασπιδά Θουριού – Α.Ο Κορνοφωλιάς (25/10, 16:00)

Ακρίτας Δαδιάς – Δόξα Δόξης (26/10, 15:00)

Βασιλεύς Κάρολος – Ο.Φ. Ισαακίου (26/10, 11:00)

Ρεπό: Δόξα Ελληνοχωρίου



Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ - Γ' ΟΜΙΛΟΣ 

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Βύσσα – Φυλάκιο (26/10, 15:00)

Δόξα Ορεστιάδας – Α.Σ.Πύργος (25/10, 16:00)

Ακρίτας Ορμενίου – Α.Μ.Ο.Αμπελακίων (25/10, 16:00)

Ένωση Οινόης – Π.Α.Ε. Πενταλόφου (26/10, 15:00)

Ρεπό:Δόξα Στέρνας
Ρεπό: Ηρακλής Σαγήνης

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014


Ουζουνίδης: «Πολύ καλός ο Εθνικός, περιμέναμε περισσότερα από Ξάνθη και Πανθρακικό»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Maximum 93,6 και στην εκπομπή «Παίζουμε Θράκη» μίλησε ο προπονητής Μαρινός Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης κόουτς αναφέρθηκε στον Εθνικό (στον οποίο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα) και το Σουφλί που εκπροσωπούν την Θράκη στη Γ' Εθνική, την Ξάνθη και τον Πανθρακικό, ενώ μίλησε επίσης για τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας.

Ο κ. Ουζουνίδης αναλυτικά είπε:

Για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Ο Εθνικός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Φαίνεται ότι είναι καλά δουλεμένη από το τεχνικό τιμ και ότι τα παιδιά έχουν την όρεξη και τη διάθεση να κάνουν κάτι καλό φέτος. Στο ματς με τον Πανσερραϊκό έδειξαν ότι θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Κόντρα σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί για να ανέβουν κατηγορία, αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο που είναι λογικό όταν παίζεις με τέτοιο αντίπαλο να είσαι στην αρχή λίγο προσεκτικός, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τέτοια η εικόνα που αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν ο Εθνικός. Πιστεύω ότι είναι μία προσπάθεια που πρέπει όλοι εμείς να την αγκαλιάσουμε όλοι εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο εδώ στην πόλη και δεν θα σας κρύψω πως ήταν  μεγάλη έκπληξη για μένα το γεγονός ότι στην πρώτη αγωνιστική δεν είχε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο και να είναι αυτός που θα βοηθήσει την ομάδα να διεκδικεί συνέχεια κάτι περισσότερο και όχι να περιμένει πρώτα από την ομάδα  να του δώσει πράγματα και μετά να πάει. Όσο για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που μου λέτε, πιστεύω πως είναι θέμα συγκυρίας και τύχης. Υπάρχει η ικανότητα, κανείς δεν είπε π.χ. πως ο Φλώρος δεν έχει ικανότητα και πιστεύω πως θα έρθουν και τα γκολ και η ομάδα θα έχει μία καλή χρονιά».

Για τον Έβρο Σουφλίου:

«Αρχικά να πω πως είναι πάρα πολύ καλό για τον τόπο που υπάρχουν φέτος δύο ομάδες στη Γ' Εθνική. Το Σουφλί ήταν και πέρυσι στην κατηγορία, είναι μια έμπειρη ομάδα, δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και από αυτά που ακούω φαίνεται πως πηγαίνει καλά. Ωστόσο, έχω ακούσει πως το γήπεδο δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό ίσως επηρεάζει την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια. Εύχομαι και οι δύο ομάδες να πάνε καλά και να πετύχουν τον στόχο τους που πρέπει να είναι να σταθεροποιηθούνε στην κατηγορία και στο μέλλον να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο».

Για την Skoda Ξάνθη και τον Πανθρακικό:

«Σίγουρα περιμέναμε περισσότερα απ' αυτές τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη δεν ξεκίνησε καλά και γι' αυτό ίσως έκανε και την αλλαγή προπονητή και δεν μιλάω από βαθμολογικής πλευράς αλλά και αγωνιστικά δεν ήταν καλή. Στο ματς με τον Πλατανιά παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο και πιστεύω πως αδικείται από το αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος της μέρας αυτό που μένει είναι ποιος παίρνει τους βαθμούς. Η εικόνα πάντως αυτή δείχνει ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει.
Ο Πανθρακικός περίμενα να έχει καλύτερο ξεκίνημα, από την άποψη ότι παρέμεινε ο ίδιος προπονητής  και υπήρχαν βάσεις από την προηγούμενη χρονιά. Θεωρώ πάντως πως και οι δύο ομάδες έχουν καλό υλικό και θα μπορέσουν να παραμείνουν στην Superleague κάτι το οποίο πρέπει να είναι ο στόχος τους. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό επειδή υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες και σίγουρα κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις. Πιστεύω πάντως πως οι ομάδες αυτές θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να βρεθούν κάποια στιγμή στις θέσεις 6-8 που πρέπει κατά την άποψη μου να είναι».

Για τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη απογοήτευση φέτος. Δεν εκμεταλλεύτηκε καθόλου την περσινή χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι φταίει, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν σε καμία περίπτωση σε μία χρονιά μάλιστα όπως η περσινή που ο κόσμος στάθηκε πάρα πολύ στην ομάδα.
Για την Εθνική Ελλάδας πιστεύω πως κάτι συμβαίνει μέσα στην ομάδα και δεν συμφωνώ καθόλου με αυτά που λέγονται ότι φταίει το γεγονός ότι είναι νέα ομάδα, νέα παιδιά, με καινούριο προπονητή. Η εικόνα που παρουσίασε η Εθνική στα πρώτα τρία ματς ήταν πολύ κακή και δεν είναι θέμα ικανότητας των παικτών. Πιστεύω πως κάτι έχει "σπάσει", κάτι έχει χαλάσει στον τρόπο που λειτουργούσε η ομάδα και εκεί μάλλον είναι το πρόβλημα».


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014


Όλα τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου σε Α' και Β' ΕΠΣ Έβρου

Α' ΕΠΣ Έβρου

Νότιος Όμιλος - 2η αγωνιστική

Θράκη Φερών - Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 0-2
ΣΑΟΣ - Α.Ο.Ποντιακός 1-1
Ιπποκράτης - Νίκη Απαλού 4-0 
Λυκώφη - ΑΛΕΞ 3-1
Ατρόμητος Άβαντα - Α.Ο.Καππαδοκών 1-1

Βόρειος Όμιλος - 2η αγωνιστική

Άρδας Καστανεών - Διδυμότειχο 0-1
Αναγέννηση Μεταξάδων - Ορέστης Ορεστιάδας 0-2 
Ένωση Κυανής Αβεστάδων - Ατρόμητος Ασπρονερίου 3-2  
Ρίζια - Θύελλα Κυπρίνου 1-1
Ρεπό: Νεοχώρι 

Β' ΕΠΣ Έβρου

Α' Όμιλος - 2η αγωνιστική
Αρίστεινο - Α.Ε.Κ. Έβρου 2-0
Μάκρη - Μοναστηράκι 1-3
Αραράτ - Α.Ο. Μαΐστρου 0-5
Δωρίσκος - Αγνάντια 2-1
Πέπλος - Βρυσούλα 3-0
Ρεπό: Νίψα

Β' Όμιλος - 2η αγωνιστική
Ορφέας Σοφικού - Θύελλα Παλιουρίου 1-0
Δόξα Δόξης - Ασπίδα Θουρίου 0-7
Ακρίτας Δαδιάς - Βασιλεύς Κάρολος 4-0
Ισαάκιο - Δόξα Ελληνοχωρίου 3-3
Κορνοφωλιά - Άρης Πραγγίου 1-0 
Ρεπό: Σιδηρώ     

Γ' Όμιλος - 2η αγωνιστική
Πεντάλοφος - Δόξα Στέρνας 0-1
Πύργος - Ηρακλής Σαγήνης 0-6
Αμπελάκια - Δόξα Ορεστιάδας 0-1
Ακρίτας Ορμενίου - Ένωση Οινόης 1-1 
Ρεπό: Ακρίτας Νέας Βύσσας 
Ρεπο: Ομόνοια Φυλακίου

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014


Το 2 στα 2 η Άνθεια, 2-0 τις Φέρες

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου που επικράτησε της Θράκης Φερών εκτός έδρας. 

Στο γήπεδο του Αρδάνιου το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα των Φερών, οι παίκτες του Κώστα Βουρδόγλου ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν τις περισσότερες ευκαιρίες.
 
Στο 6' ο  Κεσσάτης θα σουτάρει για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Βαφειάδης θα αποκρούσει. Στο 29' οι Φέρες θα απειλήσουν με τον καλύτερο τους παίκτη στο ματς, τον Σιδηρόπουλο Γ. αλλά ο γκολκίπερ της Άνθειας Καρβουνίδης θα αποκρούσει. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Λαζαρίδης θα σουτάρει και η μπάλα αφού βρει στο δοκάρι θα καταλήξει στην αγκαλιά του Βαφειάδη. Στο 39' και πάλι ο Λαζαρίδης θα σουτάρει από πλάγια θέση, με την μπάλα να γλύφει το δοκάρι. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώνεται στο 40' και είναι πάλι για την Ένωση, με τον Κεσσάτη να σουτάρει λίγο άουτ. 

Τρία λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους το αδύναμο σουτ του Κεσσάτη δεν θα ανησυχήσει τον πορτιέρο των Φερών, αλλά στο 56' οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ. Μετά από ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων που δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα, ο Δουρουγιδένης θα βρει δίχτυα για το 0-1. Δύο λεπτά ο Καπανίκας θα χάσει άλλη μία ευκαιρία για την Άνθεια καθώς θα σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 66' μετά από ωραία προσπάθεια του Φραγκουλίδη από αριστερά λίγο έλειψε ο Παπαδόπουλος να πετύχει αυτογκόλ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Στο 72' ήταν η σειρά των Φερών να απειλήσουν με τον Γ. Σιδηρόπουλο αλλά η εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο,  ενώ την ίδια κατάληξη θα είχε και η εκτέλεση φάουλ που δοκίμασε στο 86'. Στο 90+4 και λίγο πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης Τονίδης σφυρίξει τη λήξη, ο Μαλτέζος θα «γράψει» το τελικό 0-2.

Στο «Παίζουμε Θράκη» μίλησε ο προπονητής της Θράκης Φερών Τάσος Βαλκάνης και ο παίκτης της Ένωσης Άνθειας-Αρίστεινου Στέφανος Δουμπουλάκης.

Ο κ. Βαλκάνης είπε:

«Το παιχνίδι μέχρι το 60' περίπου ήταν αμφίρροπο με λίγο καλύτερη την Άνθεια. Στο δεύτερο ήταν σίγουρα καλύτερη η Άνθεια, έβαλε ένα γκολ από λάθος και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο απ' το ματς».

Ο Δουμπουλάκης δήλωσε:

«Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Δεν ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο γι' αυτό έπαιξε ο αέρας.  Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, βάλαμε γκολ και εκεί κρίθηκε νομίζω και το ματς. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση βγήκαν στο γήπεδο σήμερα και συνεχίζουμε».

Συνθέσεις:

Θράκη Φερών (Τάσος Βαλκάνης): Βαφειάδης, Παπατζελάκης, Φιτοζίδης, Παπαδόπουλος, Σαρκισιάν, Σιδηρόπουλος Α. (60' Κώτουλας), Τσάμαδος (69' Ουσταμπασίδης), Τσοτανίδης, Λαζαρίδης, Σιδηρόπουλος Γ., Αλχαζίδης

Ένωση Άνθειας-Αρίστεινου (Κώστας Βουρδόγλου): Καρβουνίδης, Δουρουγιδένης, Φραγγουλίδης, Δουμπουλάκης, Τερζής Β., Κωνσταντάκης, Κεσσάτης (90+3 Κουτζουκτσής), Καλέτσιος (70' Μαλτέζος), Καπανίκας (90+1 Σίσκος), Παναγιωτόπουλος, Σιβούδης.

Διαιτητής: Τονίδης
Βοηθοί: Καραϊσκός, Κίτσιος  

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014


To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής της Superleague

Τη Νίκη Βόλου το Σάββατο και τον Πλατανιά την Κυριακή αντιμετωπίζουν εκτός έδρας Πανθρακικός και Ξάνθη αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές όλων των αγώνων:

Σάββατο 18/10
16.00: Νίκη Βόλου - Πανθρακικός
Διαιτητής: Κάμπαξης (Ευβοίας)
Βοηθοί: Καμπούρης (Ευβοίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

18.15: Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Σταθόπουλος (Ηλείας)

20.30: Εργοτέλης - Ολυμπιακός
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

Κυριακή 19/10                                               
16.00: Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

18.15: Βέροια - Λεβαδειακός
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Τάτσης (Ηπείρου)

18.15: ΑΕΛ Καλλονής - Κέρκυρα
Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Σίπκας (Πέλλας)

18.15: Πλατανιάς - Ξάνθη
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπέιρου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Κοντίζας (Πειραιά)

20.30: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Δευτέρα 20/10
19.30: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)



Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής 1ου ομίλου Γ' Εθνικής

Κυριακή 19/10 στις 16:00
Ηρακλής Αμπελοκήπων - Άρης
Εθνικός Αγιονερίου - Δόξα Δράμας
Καμπανιακός - Άρης Ακροποτάμου
Καστοριά - Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ορφέας Ελευθερούπολης - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Καβάλα - Απόλλων Αρναίας
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Πανσερραϊκός
Έβρος Σουφλίου - Θύελλα Φιλώτα