Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014


«Έκλεψε» το τρίποντο ο Απαλός!

Με γκολ του Κουρίδη στο τρίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, η Νίκη Απαλού επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του ΑΛΕΞ, παρ' όλο που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Η φράση που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά στο ποδόσφαιρο «η μπάλα τιμωρεί», μπορεί να αποτυπώσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που έγινε στο γήπεδο του ΚΤΕΟ, με το ΑΛΕΞ να είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα, να χάνει πολλές ευκαιρίες αλλά να μην μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ με αποτέλεσμα να είναι αυτό που θα το δεχτεί στο τέλος. Η πρώτη φάση στο ματς σημειώνεται στο 4', με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει και τον γκολκίπερ ου ΑΛΕΞ Γκιγκούδη να μπλοκάρει. Στο 10', θα πραγματοποιηθεί αναγκαστική αλλαγή για τη Νίκη με τον Μπόρα να παίρνει τη θέση του τραυματία Μασγάνη. Στο 27' ο Πεζικίδης δεν θα μπορέσει να σκοράρει απ' το μισό μέτρο, ενώ στο 36' στο τετ α τετ ο Γκάκιος δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Τόλα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Κωνσταντινίδης θα πάρει τη θέση του τραυματία Πεζικίδη και στο 49' ο Πεχλιβανίδης θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά το σουτ του Λαζίδη δεν θα ανησυχήσει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Στο 62' άλλο ένα σουτ από πλευράς ΑΛΕΞ από τον Θώδη, θα μπλοκάρει ο Τόλα. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά των παικτών του κ. Τουφάκη να απειλήσουν αλλά Γκιγκούδης θα βρεθεί στη σωστή θέση για να μπλοκάρει. Στο 67' οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν και πάλι με τον Τόλα να αποσοβεί το γκολ.

Στο 77' ο κ. Κυλιτζίδης θα δει και τον Γιακουμπίδη να τραυματίζεται και θα περάσει στην θέση του τον Κυζιρίδη. Στο 85' άλλη μία ευκαιρία για το ΑΛΕΞ, με το σουτ του Καλαϊτζίδη να φεύγει ελάχιστα άουτ. Ο Απαλός θα προειδοποιήσει με κεφαλιά του Κουρλίδη στο 90+2 και ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από λάθος της άμυνας, με ατομική προσπάθεια θα αποφύγει τον Γκιγκούδη και θα δώσει το διπλό στην ομάδα του. Στην τελευταία φάση του αγώνα η κεφαλιά που θα γίνει από παίκτη του ΑΛΕΞ θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τόλα.

Οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν στο «Παίζουμε Θράκη»:

Σωτήρης Κυλιτζίδης: 
«Χάσαμε επειδή δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Όταν μία, δύο, τρεις δεν μπορείς να βάλεις γκολ η μπάλα θα σε τιμωρήσει. Μας πείραξε πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το ματς στράβωσε από την αρχή. Δεν έχουμε όμως περιθώρια για να το σκεφτούμε πολύ και από τη Δευτέρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Συνεχίζουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια, η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά».  



Χρήστος Τουφάκης:
«Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους αθλητές. Φέτος εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, με νέους ποδοσφαιριστές. Το να κερδίζεις λοιπόν στην 1η αγωνιστική είναι μια ψυχολογική ένεση. Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, έτσι θα συνεχίσουμε και ότι καλύτερο προκύψει».


Συνθέσεις:

ΑΛΕΞ (Σωτήρης Κυλιτζίδης): Γκιγκούδης, Γιακουμπίδης (77' Κυζιρίδης), Θώδης, Πεζικίδης (46' Κωνσταντινίδης), Παπανικολάου, Κογκέκα (66' Ασταλάκης), Καλομπρατσίδης, Λαζίδης, Γκάκιος, Καλαϊτζίδης, Πεχλιβανίδης.

Νίκη Απαλού (Χρήστος Τουφάκης): Τόλα, Αυγερίδης, Μασγάνης (10' Μπόρας), Γκάκιος, Καράμπαλης, Μαμρικισβίλι, Ευστρατιάδης (67' Πολυχρονίδης), Παπαδόπουλος, Κουρίδης, Τσομπανάκης (80' Ασπιώτης), Τζελέπης



Περισσότερες φωτογραφίες:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...