Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014


Καππαδοκία... παντός καιρού!

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά να σκοράρει, αλλά όταν το έκανε η Καππαδοκία έφτασε στη νίκη με 4-0 επί της ΣΑΟΣ στον επιβαρυμένο από τη βροχή αγωνιστικό χώρο. 

Παρ' όλο που η μπάλα κολλούσε σε πολλά σημεία του γηπέδου και έκανε δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις με τις περισσότερες να ανήκουν στην Καππαδοκία. Οι γηπεδούχοι μάλιστα απείλησαν μόλις στο πρώτο λεπτό με την μπάλα να φεύγει άουτ από την προβολή του Μαρασλή. Στο 6' η κεφαλιά του Απότα θα έχει την ίδια κατάληξη, ενώ στο 10' ο Στεργίου θα αποκρούσει το σουτ του Δεδελούδη. Τέσσερα λεπτά μετά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων θα μπλοκάρει το σουτ του Βάρναλη, ενώ στο 15 είναι η σειρά της Σαμοθράκης να απειλήσει, με τον Σταματόπουλο να μπλοκάρει το σουτ του Κουτράκη.

Στο 22' ο Μαρασλής εξ' επαφής δεν θα μπορέσει να σκοράρει με τη μπάλα να βρίσκει στον τερματοφύλακα και στο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναλμπάντης θα επιχειρήσει το σουτ για τους νησιώτες, αλλά η μπάλα θα κολλήσει στη λάσπη και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στον γκολκίπερ των Καππαδόκων. Στο 31' ο Κούρος θα τραυματιστεί σοβαρά και θα αντικατασταθεί, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει άλλες αξιόλογες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος και στο 52' ο Βάρναλης θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή της ΣΑΟΣ, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Γκουντάρας δεν θα υποδείξει πέναλτι. Ένα λεπτό μετά ο Λιούρτας θα στείλει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά, ενώ στο 63' ο Μοβισιάν θα αναγκάσει τον Στεργίου να αποκρούσει εντυπωσιακά το απευθείας χτύπημα φάουλ του. Στο 69' θα έρθει το γκολ για την ομάδα των Αλεξόπουλου & Αποστολίδη, με σκόρερ  τον Μαρασλή με κεφαλιά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μοβισιάν με πέναλτι θα κάνει το 2-0. Στο 82' με σουτ του Ζάκκα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής θα γίνει το 3-0 και στο 90+3 και πάλι ο Ζάκκας με κεφαλιά αυτή τη φορά θα διαμορφώσει το τελικό 4-0. Η Καππαδοκία ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Μοβισιάν και δεν υπήρχε άλλη αλλαγή.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι άνθρωποι της Καππαδοκίας έχουν παράπονο για τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, ενώ αυτοί της Σαμοθράκης για τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Ο ένας εκ των προπονητών της Καππαδοκίας Δημήτρης Αποστολίδης δήλωσε στο «Παίζουμε Θράκη»:

«Έχουμε ξανά πει ότι το πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν βάλεις νωρίς γκολ θα αντιμετωπίσεις προβλήματα και εμείς σήμερα δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και το ματς έγινε δύσκολο. Ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στους ποδοσφαιριστές να βγάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε όλες τις συνθήκες. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα μας προσπάθησε και έπαιξε ποδόσφαιρο, αλλά υπήρχαν και οι στιγμές που ο ρυθμός μας δεν ήταν αυτός που έπρεπε». 

Για τα σκληρά μαρκαρίσματα και για τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα του είπε:

«Στην 1η αγωνιστική ένας παίκτης μας έσπασε το πόδι του. Σήμερα πάλι είχαμε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν μας πειράζει οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε να παίζουν δυνατά, απλά να μην παίζουν αντιαθλητικά. Σήμερα ένα 15χρονο παιδί πήγε στο νοσοκομείο και ευτυχώς απ' ότι έμαθα δεν είναι κάτι σοβαρό. Εμάς το πρώτο μέλημα μας είναι να μην χτυπήσει κανένας και αυτό θέλουμε και απ' τους αντιπάλους μας».

Η κ. Όλγα Βρετοπούλου που εκπροσώπησε την ομάδα της ΣΑΟΣ δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας που για ακόμα μία φορά ήρθε, αγωνίστηκε τίμια όπως ξέρει να αγωνίζεται. Το αποτέλεσμα δείχνει πόσο καθαρός ήταν αγώνας και πόσο καλά μας έπαιξε η διαιτησία για ακόμα μία φορά. Όσο και αν μας πολεμάνε και όσα προβλήματα και αν παρουσιάζονται εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας και η ομάδα συνεχίζει όπως κάνει την τελευταία 10ετία. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Καππαδοκίας». 

Συνθέσεις:

Καππαδοκία: Σταματόπουλος, Κούρος (31' Κουτσούκης), Βάρναλης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Μοβισιάν, Δαούτης (58' Κατσέλης), Τσακιρίδης, Δεδελούδης (64' Ζάκκας), Μαρασλής.

ΣΑΟΣ: Στεργίου, Γιακείμης (69' Κοντούλης), Τσακπινίδης, Τσαγκαλίδης, Χάνος, Λαγός, Ναλμπάντης, Βραχιώλιας, Γρηγοριάδης, Μαυρομάτης, Κουτράκης.

Διαιτητής: Γκουντάρας
Βοηθοί: Καγούδης, Γιασλάς

Περισσότερες φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...