Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014


Η πρώτη νίκη στην ιστορία της ΑΕΚ Έβρου!

Στην πρεμιέρα του Α' Ομίλου της Β' ΕΠΣ Έβρου η ΑΕΚ Έβρου επικράτησε 2-1 του Μοναστηρακίου στο γήπεδο της Ν. Χηλής, με τη νίκη αυτή να είναι η πρώτη στην ιστορία της νεοσύστατης ομάδας.

Το σκορ για την «Ένωση» άνοιξε ο Νεανίδης με κεφαλιά στο 29', ενώ το 2-0 έγινε από τον Γιβρόπουλο με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος στο 40'. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους το πέτυχε ο Αρβανίτης στο 90' μετά από σύγχυση στην άμυνα των «κιτρινόμαυρων».

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολλές οι σημαντικές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν συνέχεια τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος ο Νεανίδης στο 62' και ο Γιβρόπουλος στο 72' με ωραία ατομική προσπάθεια δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Στέφου. Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα του Μοναστηρακίου ήταν ένα σουτ του πολύ καλού Μαυριδάκη που έφυγε λίγο άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Έβρου: Καμπλής, Αποστολίδης, Σιδηρόπουλος (86' Παπαϊωάννου), Στροφύλλας, Κουτσαγιάς, Τσορμπατζίδης (81' Παπαγεωργίου), Αμίραλης (66' Πετρίδης), Κεκέογλου, Νεανίδης, Κυριακίδης, Γιβρόπουλος.

Μοναστηράκι: Στέφου, Αλτάκης, Γενηκομσάκης, Παπαδόπουλος (56' Αρβανίτης), Τσαμπαζόγλου, Μαυριδάκης, Κακογλέλης (74' Βοεράκος), Ιωάννου, Κωνσταντινίδης, Παπαναστασούλης, Αποστολίδης (74' Σαλαμάνης).

Διαιτητής: Δερμετζόγλου
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Ουζουνίδης

Περισσότερες φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...