Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014


«Η ΑΕΚ είναι τρόπος ζωής»

Η παρουσίαση της ΑΕΚ Έβρου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην αίθουσα του ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ Αλεξανδρούπολης, με τους ανθρώπους της νεοσύστατης ομάδας να δηλώνουν αισιόδοξοι για τη νέα αυτή προσπάθεια.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως μακροπρόθεσμος στόχος της ομάδας είναι να δημιουργηθεί μία ακαδημία ώστε να φτάσει κάποια στιγμή η εβρίτικη ΑΕΚ να μπορεί να τροφοδοτεί με παίκτες την μεγάλη ΑΕΚ, έτσι ώστε παιδιά από την Αλεξανδρούπολη να φτάσουν να παίζουν στην «Ένωση». όπως δήλωσαν επίσης οι ιδρυτές της ομάδας βασικός στόχος είναι η αναβάθμιση της περιοχής σε πολιτιστικό και αθλητικό επίπεδο.

Ο κ. Μαυρίδης που εκπροσώπησε τη Δημαρχεία Αλεξ/πολης δήλωσε:
«Κουβαλάτε ένα πολύ βαρύ όνομα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη και παρ' όλου που τα τελευταία χρόνια δεν είναι εκεί που της αρμόζει σύντομα θα ξανά φτάσει εκεί που πρέπει. Από μένα και από τον δήμαρχο τον κ. Λαμπάκη θα έχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε, όπως και από τον κ. Μελισσανίδη με τον οποίο ήμουνα τις προάλλες και θα προσπαθήσω να σας φέρω σε επαφή ώστε να υπάρξει συνεργασία με την μάνα ΑΕΚ. Αξίζουν σε όλους σας συγχαρητήρια και να θυμάστε πως σημασία δεν έχουν τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα, αλλά το ήθος και οι ιδέες». 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι φανέλες της ομάδες που όπως ήταν λογικό θα έχουν χρώμα κίτρινο και μαύρο. Επίσης, έγινε και η παρουσίαση των χορηγών που είναι διάφορα μαγαζιά και εταιρίες από την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, στους ιδιοκτήτες των οποίων μάλιστα μοιράστηκαν φανέλες ως ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» για τη στήριξη τους.

Στις 16:00 η ΑΕΚ Έβρου υποδέχεται στο γήπεδο της Ν. Χηλής το Μοναστηράκι στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣ Έβρου.

Φωτογραφίες από την παρουσίαση:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...