Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014


Στο Σουφλί το ντέρμπι του Έβρου

Ο Έβρος Σουφλίου ήταν ο μεγάλος νικητής του τοπικού ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, επικρατώντας 2-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο «Φώτης Κοσμάς». 

Η ομάδα του βόρειου Έβρου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τον Εθνικό να παρουσιάζεται αγνώριστος, χωρίς πάθος και να μην μπορεί να γίνει πολλές φορές απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα.

Στο 6' θα χάσει την πρώτη της ευκαιρία η ομάδα του Σουφλίου, με τον Τσαπάνη να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Στο 20' ο Τοπούζης με πλασέ από κοντά μετά από ασίστ του Κουρέλα θα ανοίξει το σκορ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο ομάδων μετά από ένα φάουλ με αποτέλεσμα να «κιτρινιστούν» οι Γκαϊδατζής και Τοπούζης. Στο 40' τεράστια διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Αγγελακάκη με σουτ αρχικά και με κεφαλιά στη συνέχεια να μην μπορεί να σκοράρει αφού οι αμυντικοί του Σουφλίου θα διώξουν πάνω στη γραμμή. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Ελληνίδης θα σουτάρει, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και στο 49' πάλι ο Ελληνίδης θα απειλήσει με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα θα φύγει ψηλά πάνω απ' την εστία του Γκουτζέλα. Δύο λεπτά αργότερα ο Φλόρενς θα σουτάρει μέσα απ' την περιοχή και ο Φυσέκης θα αποκρούσει. Στο 57' ο Θεοδωράκης που τέσσερα λεπτά πριν είχε πάρει τη θέση του Τορομανίδη, θα σουτάρει από πλάγια θέση μέσα απ' την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων θα μπλοκάρει. Στο 68' η ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή θα φτάσει στο 2-0 με τον Λίτσιο να σουτάρει, η μπάλα θα καταλήξει στον Τσαπάνη, με τον αρχηγό του Σουφλίου να νικάει τον Φυσέκη. Στο 83' μεγάλο χαμένο τετ α τετ για τον Έβρο Σουφλίου με τον Γωνιάδη να μην μπορεί να νικήσει τον Φυσέκη.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Νίκος Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης (53' Θεοδωράκης), Καμπιώτης (68' Κυριζάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής (68' Καραπατσιάς), Φλώρος, Αγγελακάκης.

Έβρος Σουφλίου (Γιώργος Αραμπατζής): Γκουτζέλας, Αντωνιάδης, Λαμπερνάκης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ (61' Ναθαναϊλίδης), Εφραιμίδης, Κουρέλας, Φλόρενς (61' Γωνιάδης), Τοπούζης (76' Ερκάν).    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...