Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014


Γ. Τζίμας: «Πολλά τα προβλήματα του γηπέδου, γίνονται προσπάθειες να λυθούν»

Για τα σοβαρά προβλήματα που έχει το κλειστό γήπεδο της Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την ελβετική Σόνενβερτ για το Challenge Cup,  μίλησε στον Δημήτρη Κολιό, στην εκπομπή «Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε» και στον Maximum FM 93,6 o Πρόεδρος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξ/πολης Γιάννης Τζίμας.

Ο κ. Τζίμας ανέφερε συγκεκριμένα πως υπάρχουν καμένες λάμπες στο γήπεδο, αλλά και πως εδώ και ένα μήνα έχει καταρρεύσει ο σοβάς στα αποδυτήρια. Μάλιστα, όλα αυτά όπως τόνισε έχουν ελεγχθεί και τα γνωρίζουν στον Δήμο, αλλά το γήπεδο ανήκει στον ΑΠΟΚΔΑ (Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης) κάτι που σημαίνει ότι ηλεκτρολόγοι του Δήμου δεν μπορούν να παρέμβουν καθώς ο ΑΠΟΚΔΑ είναι ξεχωριστό νομικό πρόσωπο, αλλά από τη στιγμή που δεν διαθέτει ηλεκτρολόγους θα πρέπει με κάποιο τρόπο να έρθουν σε συμφωνία στον ΑΠΟΚΔΑ με κάποιον εργολάβο για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στο γήπεδο! Στο κλειστό μάλιστα βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΑΠΟΚΔΑ Σάββας Σεφεριάδης ο οποίος είχε την εντύπωση πως οι λάμπες είχαν αλλαχθεί! Έτσι λοιπόν ο Εθνικός κινδυνεύει με πρόστιμο που φτάνει τις 5.000 ευρώ και στους καιρούς που ζούμε μόνο μικρό ποσό δεν είναι.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως από το πρωί της Τετάρτης γίνονται εργασίες και προσπάθειες έτσι ώστε τα πράγματα να είναι καλύτερα για τον αγώνα με τη Σόνενβερτ που αρχίζει στις 7 και ο Έλληνας κομισάριος του αγώνα Σταμάτης Μιχελινάκης να μην κρίνει πως πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.  Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...