Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014


Τα χάλασε στο δεύτερο και έμεινε στο «Χ» η ΑΕΚ

Για ακόμα ένα ματς η ΑΕΚ Έβρου δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της. Παρ' όλο που προηγούνταν με 2-0 κόντρα στον Πέπλο, δεν μπόρεσε να διατηρήσει το υπέρ της σκορ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και να φτάνουν πολύ κοντά στο να πάρουν και τους τρεις πόντους!

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο αμφότερες οι ομάδες είχαν παράπονα από την διαιτησία και κυρίως από τον έναν εκ των δύο βοηθών, η «Ένωση» ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Κουτσάγια να επιχειρεί μακρινό σουτ και τον Μπουγιουκλή να μπλοκάρει. Ωστόσο, στη συνέχεια και μέχρι τη συμπλήρωση του 20λεπτου ο Πέπλος κυριάρχησε χάνοντας τρεις ευκαιρίες. Στο 9' ο Καμπλής θα αποκρούσει το σουτ του Α. Τσιπλάκη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα με πρωταγωνιστές και πάλι τους δύο προαναφερθέντες η μπάλα θα φύγει κόρνερ μετά από επέμβαση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων σε τετ α τετ. Ένα λεπτό μετά οι «μπλε» δεν θα μπορέσουν να βρουν από κοντά δίχτυα μετά από τρεις προσπάθειες. 

Στο 25' και κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΚ θα προηγηθεί χάρη σε ένα φοβερό γκολ του Νεανίδη με σουτ απ' τα 35 μέτρα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Νεντόπουλος θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Πετρίδη να περνάει στη θέση του τραυματία Γιβρόπουλου. Από αυτό το σημείο και μετά υπήρξε ένα διάστημα χωρίς κάτι το ενδιαφέρον μέχρι το 41' όταν οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους. Σκόρερ και πάλι ο Νεανίδης με πλασέ από κοντά μετά από ασίστ του Αμιράλη. Ωστόσο, ο Πέπλος θα καταφέρει να πετύχει ένα πολύ σημαντικό γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βερανούδη απ' τη γραμμή της μεγάλης περιοχής στο 45'. Στη φάση αυτή υπήρξε τράβηγμα του αρχηγού της ΑΕΚ του Κυριακίδη με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα που μάλλον όμως θα έπρεπε να ήταν κόκκινη καθώς ήταν τελευταίος παίκτης.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι θα φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 48' μετά από αδράνεια στην άμυνα της «Ένωσης» ο Βερανούδης θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και θα ισοφαρίσει σε 2-2. Στη συνέχεια υπήρχαν φάσεις και για τις δύο ομάδες για να πάρουν το παιχνίδι. Στο 61' ένα μακρινό σουτ του Τσορμπατζίδη πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι θα χάσουν μια μεγάλη ευκαιρία. Μετά από ωραία προσπάθεια του Α. Τσιπλάκη ο Γιαλαματζής θα σουτάρει και ο Καμπλής θα μπλοκάρει. Στο 74' ο Βαβέτσης θα σταθεί άτυχος καθώς μετά από μια πολύ ωραία έμπνευση με την εκτέλεση φάουλ του από δεξιά, η μπάλα θα περάσει από όλους και θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 81' άλλη μία ωραία απευθείας εκτέλεση από πλευράς ΑΕΚ με τον Αμιράλη, αλλά ο Μπουγιουκλής θα αποκρούσει. Οι δύο τελευταίες φάσεις του αγώνα ανήκουν  στον Πέπλο με το σουτ του Βερανούδη να αποκρούεται από τον σταθερό Καμπλή και ένα λεπτό μετά μια κεφαλιά θα φύγει άουτ. 




Μετά από αυτό το παιχνίδι ο Πέπλος έχει 5 βαθμούς και η ΑΕΚ Έβρου 7 στην βαθμολογία του Α' Ομίλου της Β' ΕΠΣ Έβρου. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν το ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Φώτη Κοσμά.






Ο τερματοφύλακας του Πέπλου Γιώργος Μπουγιουκλής δήλωσε στο «Παίζουμε Θράκη»:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο 20λεπτο είχαμε το πάνω χέρι, αλλά στη συνέχεια η ΑΕΚ πέτυχε δύο γκολ. Καταφέραμε όμως να μειώσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, ισοφαρίσαμε γρήγορα και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη όπως φυσικά και η ΑΕΚ. Δίκαιο πιστεύω το αποτέλεσμα, πολύ κακή όμως η διαιτησία».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Έβρου Σταύρος Κυριακίδης είπε:

«Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Δεν βοήθησε καθόλου ο αγωνιστικός χώρος που ήταν βαρύς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά, να πιέσουμε από την αρχή, το κάναμε και πετύχαμε δύο γκολ. Στη συνέχεια όμως από δικά μας λάθη και λάθη των διαιτητών δεχτήκαμε δύο γκολ. Προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να καταφέρουμε να είμαστε το ίδιο καλοί και στα δύο ημίχρονα. Σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι, κρατήσαμε τουλάχιστον το σκορ και δεχτήκαμε τρίτο γκολ όπως έγινε στην Αγνάντια»

Συνθέσεις: 

Πέπλος: Μπουγιουκλής, Ζαπάρτας, Γιαξίδης, Νικολόπουλος, Παπαχρήστου Ε. (80' Παπαχρήστου Ι.), Βερανούδης (89' Παπάζογλου Β.), Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Σ. (76' Γερακάκης), Γιαλαματζής, Τσιπλάκης Α., Τσιπλάκης Χ.

ΑΕΚ Έβρου: Καμπλής, Στροφύλλας (50' Κατσάντουρας), Αμιράλης, Παπαγεωργίου, Κυριακίδης, Κουυτσάγιας (59' Τσακίρης), Τσορμπατζίδης, Βαβέτσης, Νεανίδης, Γιβρόπουλος (29' Πετρίδης), Κεκέογλου.  

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...