Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014


Το 5 στα 5 η Νίψα, 3-0 το Μοναστηράκι!

Ασταμάτητη μοιάζει η ομάδα της Νίψας που πέτυχε την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς, επικρατώντας αυτή τη φορά του Μοναστηρακίου εντός έδρας με δύο γκολ του Γκουντενούδη και ένα του Τσαουσίδη. 

Η ομάδα του Νίκου Μητριτζίκου ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι και είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Στο 16' ο Μαρμαρίδης θα χάσει δύο σημαντικές ευκαιρίες με τα σουτ που επιχειρεί να φεύγουν λίγο άουτ. Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Γκουντενούδη μετά από κόρνερ του Μαρμαρίδη. Ένα λεπτό αργότερα ο Γκαϊτατζής δεν θα μπορέσει με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 27' ο Μαρμαρίδης που έκανε ένα πολύ καλό ματς θα γυρίσει ωραία τη μπάλα στον Ατματζίδη αλλά αυτός θα στείλει τη μπάλα άουτ απ' το ύψος του πέναλτι. Δύο λεπτά μετά οι «πόντιοι» θα φτάσουν στο 2-0 με ένα εκπληκτικό τέρμα του Τσαουσίδη με σουτ απ' τα 30 μέτρα!

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπούνε με την ίδια διάθεση και ενέργεια και θα χάσουν δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 52' και στο 53'. Στην πρώτη ο Ατματζίδης θα σημαδέψει το δοκάρι, ενώ στη δεύτερη ο Τσαουσίδης θα χάσει ένα γκολ  απ' αυτά που λέμε πως δεν χάνονται καθώς σε κενή εστία από τα δύο μέτρα θα σουτάρει άουτ! Στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης θα περάσει όλη την άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά στο τετ α τετ θα νικηθεί από τον Στέφου. Στην συνέχεια η Νίψα θα κατεβάσει ταχύτητα και οι επόμενες φάσεις που θα κάνει θα είναι στο 58' και στο 72' με δύο μακρινά σουτ που θα φύγουν άουτ. Στο 80' οι «κίτρινοι» θα μείνουν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καρφαρίδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από ένα άσκοπο φάουλ. Στο 82' άλλο ένα δοκάρι για τη Νίψα αυτή τη φορά από τον Μαρμαρίδη. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ατματζίδης θα σουτάρει αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων θα μπλοκάρει, όμως στην επόμενη φάση ο Γκουντενούδης θα γράψει το τελικό 3-0. Αξίζει να αναφερθεί πως το Μοναστηράκι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μία τελική στο παιχνίδι!

Ο προπονητής της Νίψας Νίκος Μητριτζίκος δήλωσε στο «Παίζουμε Θράκη»:

«Δυστυχώς το επίπεδο της κατηγορίας δεν είναι καλό και σήμερα ήρθε άλλη μία εύκολη νίκη χωρίς να υπάρχει πίεση από την αντίπαλη ομάδα. Εμείς έχουμε αρχίσει μία προσπάθεια από το καλοκαίρι, είμαστε μία νέα ομάδα και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και κυρίως με τον τρόπο που παίζουμε. Σήμερα ήμασταν καλοί, βγήκαν αρκετά πράγματα που δουλεύουμε, αν και είχαμε προβλήματα στα τελειώματα στα οποία θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Στόχος μας είναι να ανέβουμε κατηγορία, αλλά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Αν δεν είμαστε καλοί ας μην βγούμε! Η ομάδα δεν έχει φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της, αλλά δουλεύοντας θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο παίκτης του Μοναστηρακίου Φάνης Αλτάκης τόνισε: 

«Ο σημερινός ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μας, ένα ματς εκτός προγράμματος. Παίξαμε αρκετά καλά στην άμυνα, αλλά δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από στημένη φάση και από τι στιγμή που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε καθόλου μπάλα δεχτήκαμε άλλα δύο. Έμεις δεν πρέπει να σταθούμε εδώ, κοιτάμε μπροστά, πολλά συγχαρητήρια στη Νίψα».  

Συνθέσεις:

Νίψα: Σιρβάλης, Παπαχρήστου, Μητριτζίκος, Γκαϊτατζής, Μπατμανίδης, Τσαουσίδης, Μαρμαρίδης, Γκουντενούδης, Καρφαρίδης, Ατματζίδης, Χατζάκης.

Μοναστηράκι: Στέφου, Γενηκομσάκης, Αλτάκης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Δήμος (88' Παπακώστας), Μαυριδάκης, Ιωάννου (84' Σαλαμανάκης), Αποστολίδης (46' Βοεράκος), Γεωργούλας, Ριτζάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...