Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014


Πρεμιέρα με... 45άρα για Κύκλωπες!

Μία πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον ΟΛΑ Δράμας με 45-10 πανηγύρισαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στην 1η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής του Χάντμπολ Ανδρών στον όμιλο της Θράκης & Ανατολ. Μακεδονίας.

Οι Κύκλωπες, έχοντας σε φοβερή μέρα τον Ξανθόπουλο που σημείωσε 12 γκολ, αλλά και τους Θεοδώρου και Χαραλαμπίδη που πέτυχαν από 8, δεν βρέθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα πίσω στο σκορ κόντρα σε μία Δράμα που είχε πολλές απουσίες. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τη διακύμανση του σκορ σε κάθε πεντάλεπτο:

5' 4-0
10' 5-2
15' 8-3
20' 10-4
25' 15-4
30' 20-6
35' 24-7
40' 28-8
45' 33-9
50' 28-9
55' 42-9
60' 45-10

Συνθέσεις:

Κύκλωπες: Κρεωνάς, Ξηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Σέλκος, Πιστόλας, Ξανθόπουλος, Ποδογοριανιώτης (στην αποστολή ήταν επίσης οι Ταρές, Κωστόπουλος, Μισέντος, Ξενοπανάγος, Δριτζίκας, Τζαντζαλής, Οβαγιάν.

Δράμα: Ασλανίδης, Αντωνίου, Γεωργιάδης, Λαζαρίδης, Πετρίδης, Μπαρλιάτσας, Αβραμίδης.

Διαιτητές: Αποστολίδης, Ουζούνης

Ο παίκτης των Κυκλώπων Κώστας Θεοδώρου δήλωσε στο «Παίζουμε Θράκη»:

«Ήταν μία εύκολη νίκη κόντρα σε μία ομάδα με αρκετές ελλείψεις. Στην ουσία ήταν μία καλή προπόνηση για τα δύσκολα ματς που έρχονται. Η ομάδα δείχνει θετικά στοιχεία και με αυτά θα προχωρήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Έρχεται ένα δύσκολο ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά πιστεύουμε πως θα νικήσουμε και εκείνο το παιχνίδι αφού η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση».



Ο προπονητής της ομάδας της Αλεξανδρούπολης Ηλίας Ταρές είπε:

«Σήμερα βγήκαν αρκετά πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και την προσπάθεια των παιδιών και αυτά κρατάω. Ελπίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να μας βγαίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα και ελπίζουμε στα σημαντικά παιχνίδια που είναι κυρίως με την Ξάνθη να μπορέσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Επόμενο ματς κόντρα στον Παννσερραϊκό, μία καλή ομάδα που πέρυσι μας δυσκόλεψε, αλλά φέτος πιστεύω ότι ήμαστε καλύτεροι, έχουμε δουλέψει αρκετά και είμαι σίγουρος για τη νίκη η οποία ελπίζω να έρθει και με καλή εμφάνιση».

Ο πρόεδρος της ομάδας της Δράμας Νίκος Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Η ομάδα μας κατέβηκε στο σημερινό παιχνίδι με πολλές ελλείψεις οι οποίες παρουσιάστηκαν λόγω ανηλειμένων υποχρεώσεων πολλών παικτών σε επαγγελματικές ασχολίες τους και λόγω κάποιων τραυματισμών. Εκτιμούμε ότι η διοίκηση μας πάνω απ' όλα κοιτάει το συμφέρον της ομάδας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέλαμε να προφυλάξουμε τους τραυματίες και κυρίως αυτούς που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. Ευελπιστούμε ότι στο τοπικό ντέρμπι με την Ξάνθη στην επόμενη αγωνιστική θα είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση των Κυκλώπων για την άριστη φιλοξενία».      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...