Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014


Νίκη θρίλερ για Αγνάντια, 3-2 την ΑΕΚ Έβρου!

Μπορεί η Αγνάντια να έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά η ομάδα του Βαγγέλη Διακάκη ανέτρεψε την κατάσταση φτάνοντας από το κατά της 2-1 στο υπέρ της 3-2 μέσα σε ένα λεπτό και πέτυχε την δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα. 

Η πρώτη σημαντική φάση στο ματς σημειώνεται στο 24', με το σουτ του Βαβέτση να φεύγει άουτ. Στο ίδιο λεπτό η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή με τον Πετρίδη να παίρνει τη θέση του τραυματία Τσακίρη. Στο 26' ο Γιβρόπουλος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για την «Ένωση», με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αποστολίδης με πλασέ από κοντά μετά από κόρνερ θα ανοίξει το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους». Στο 36' άλλη μία αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους , με τον Πιστάλκα να τραυματίζεται αυτή τη φορά και στη θέση του να μπαίνει ο Γεωργιάδης. Στο 38' και στο 44' οι προσπάθειες των παικτών της ΑΕΚ θα φύγουν άουτ, ενώ στο 45' ο Γιβρόπουλος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Μυτράκη να αποκρούει. 

Στο δεύτερο μέρος η Αγνάντια θα μπει καλύτερα και αφού θα απειλήσει στο 51', θα ισοφαρίσει με σουτ του Διακάκη απ' τη γραμμή της μεγάλης περιοχής στο 57'. Το γκολ θα έρθει αφού οι φιλοξενούμενοι θα οπισθοχωρήσουν και θα κλειστούν στα καρέ τους κάτι που δυστυχώς για αυτούς θα κάνουν και όταν θα περάσουν μπροστά στο σκορ. Στο 68' ωραία προσπάθεια απ' τον Νεανίδη που θα σουτάρει από δύσκολη θέση, με τον γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» να αποκρούει. Τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης αφού θα φέρει με ωραίο τρόπο τη μπάλα μπροστά του, με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω απ'  την περιοχή θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του Δημήτρη Πράπα που κάθισε σε αυτό το ματς στον πάγκο λόγω απουσίας του κόουτς Γιώργου Νεντόπουλου.

 Από αυτό το σημείο και μετά η ΑΕΚ έχασε την αυτοσυγκέντρωση της και κυρίως "έχασε" το κέντρο της αφήνοντας πολλούς κενούς χώρους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φτάσει η Αγνάντια στην ολική ανατροπή. Ο Ταξιόπουλος στο  84' θα κάνει το 2-2 μετά από λάθος έξοδο του Καμπλή, το οποίο ήταν και το μοναδικό του Έλληνα πορτιέρο που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Στο 85' ο Διακάκης με δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα γράψει το τελικό 3-2. Μάλιστα στο 90', στο 90+5 και στο 90+6 η Αγνάντια θα χάσει τρεις ευκαιρίες με τον Κμπλή να αποκρούει και στις τρεις. 

Συνθέσεις: 

Αγνάντια (Ευάγγελος Διακάκης): Μυτράκης, Κεσόβ, Μούτ, Κοτσαμπανίδης, Λιαρούδης, Ταξιόπουλος, Μεζιρίδης (63' Ντάμαλης), Ριντβάι, Διακάκης, Γκιαουρίδης (62' Καραφυλίδης). 

ΑΕΚ Έβρου (Δημήτρης Πράπας): Καμπλής, Αποστολίδης, Στροφύλλας, Κουτσάγιας, Κυριακίδης, Πιστάλκας (36' Γεωργιάδης), Τσακίρης (24' Πετρίδης), Αμιράλης, Νεανίδης, Γιβρόπουλος, Βαβέτσης (74' Μπουζουκίδης).

Φωτογραφίες:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...