Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014


Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε η ΑΕΚ, 2-1 ο Δορίσκος

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα της ιστορίας της έδωσε σήμερα η ΑΕΚ Έβρου, χάνοντας  με 2-1 στο γήπεδο της Ν. Χηλής από τον Δορίσκο και μένοντας εκτός από τη συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την πίεση που δέχτηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο, ανέβασαν ρυθμούς στη συνέχεια απειλώντας στο 10' και στο 21', με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων όμως να αντιδράει σωστά και να απομακρύνει και τις δύο φορές. Στο 28' ο Καμπλής θα μπλοκάρει σταθερά ένα σουτ, ενώ πέντε λεπτά μετά η ΑΕΚ θα απαντήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων θα αποκρούσει. Στο 36' μεγάλη ευκαιρία για τον «δικέφαλο», με το σουτ στο τετ α τετ να φεύγει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Νεανίδης θα σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας του Δορίσκου θα πει και πάλι «όχι». Χωρίς σκορ θα λήξει το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51' ο Καμπλής θα σταματήσει στο τετ α τετ τον επιθετικό του Δορίσκου. Στο ίδιο λεπτό ο Καμπής θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 του Δορίσκου. Τέσσερα λεπτά μετά με κεφαλιά του Πασχάλη Δαρέλα, παίκτη και προπονητή της ομάδας, η ΑΕΚ θα ισοφαρίσει. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα θα υπάρξει χέρι από αμυντικό του Δορίσκου, αλλά ο διαιτητής Κοντάρας δεν θα υποδείξει πέναλτι. Στο 73' με ωραία λόμπα ο Μιχάλης Αλμετίδης πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Καμπλή σημειώνοντας ένα εξαιρετικό γκολ και δίνοντας τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γεωργιάδης θα χάσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αφού στο τετ α τετ δεν θα μπορέσει να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ο προπονητής του Δορίσκου Χαράλαμπος Μαλβίδας δήλωσε στο «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΘΡΑΚΗ»:

«Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο απ' ότι περιμέναμε. Η ΑΕΚ είχε την πολύ σημαντική βοήθεια του κόσμου της, εμείς θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, πρωτόγνωρο για εμάς. Καλή χρονιά σε όλους εύχομαι, χωρίς τραυματισμούς». 

Κλείνοντας ο κ. Μαλβίδας είπε πως το Κύπελλο δεν είναι η προτεραιότητα του Δορίσκου, αλλά τόνισε πως στην ομάδα θα κοιτάξουν κάθε ματς ξεχωριστά και όπου φτάσουν.

Ο προπονητής και παίκτης της ΑΕΚ Έβρου Πασχάλης Δαρέλας είπε:

«Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες και η ομάδα γενικά έπαιξε πολύ καλά, αλλά μας πρόδωσαν δύο ατομικά λάθη και έτσι χάσαμε το παιχνίδι».   

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Ένωση» είχε την θερμή στήριξη των οπαδών τους που βρέθηκαν στο πλευρό της σε αυτό το πρώτο της επίσημο ματς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες απ' το παιχνίδι:











Ρεπορτάζ-επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής


1 σχόλιο:

  1. Σε ομαδικο αθλημα δν υπαρχουν ατομικα λαθη.......ολη η ομαδα κερδιζει ολη η ομαδα χανει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ένα σχόλιο...