Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014


Αγιασμός και μετονομασία του «Μαρακανά» για Εθνικό

Με όλα τα τμήματα του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρόντα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Ακόμη, έγινε η μετονομασία των αθλητικών εγκαταστάσεων του «Μαρακανά» σε «Κώστας Χριστοφορίδης».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Εθνικού, όπως και πολιτικά πρόσωπα όπως οι κύριοι Ντόλιος και Δερμετζόπουλος.  

Ο γενικός αρχηγός της πρώτης ομάδας του ποδοσφαίρου Κων/νος Λιάσκος δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία, είμαστε έτοιμοι και ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι ο κόσμος να μας στηρίξει φέτος».

Ο πρόεδρος του Εθνικού στο βόλεϋ Γιάννης Τζίμας αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, είπε για το τουρνουά που έρχεται στις 19 Σεπτέμβρη:

«Οργανώνουμε φέτος για πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη το διεθνές φιλικό τουρνουά βόλλεϋ «Ακρίτες» στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», στο οποίο εκτός από τη δικιά μας ομάδα θα συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ, η Γαλατασαράι από την Τουρκία και η Λουκόιλ από τη Βουλγαρία. Στο τουρνουά αυτό που θα αρχίσει 19 και θα ολοκληρωθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, οι φίλαθλοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας του Εθνικού κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες».

Ο έφορος του μπάσκετ Γιώργος Πασιάς είπε:

«Εύχομαι σε όλα τα τμήματα του Εθνικού να έχουν τις επιτυχίες που είχαν πέρυσι και ακόμα μεγαλύτερες. Εμείς στο μπάσκετ ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια και ελπίζουμε να βελτιώσουμε την περσινή μας εικόνα».  

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:


















Ρεπορτάζ, φωτογραφικό υλικό, επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...