Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014


Θετική η πρεμιέρα για Σουφλί και Εθνικό

Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε κόντρα στη Δόξα Δράμας ο Έβρος Σουφλίου επικρατώντας 3-0, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων στην 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Στο ματς της Δράμας, η ομάδα του Σουφλίου πήρε το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Αμέτ Ερκάν που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαχσανίδη στο 17'. Το 2-0 έγινε στο 48' χάρη σε δεύτερο γκολ του Ερκάν με πλασέ αυτή τη φορά, μετά από κόρνερ του Εφραιμίδη.

Στο 59' ο Τοπούζης θα ανατραπεί από τον Σαχσανίδη, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να αποβάλλεται και τον παίκτη των φιλοξενούμενων να ευστοχεί στο πέναλτι για το τελικό 3-0. Το ματς ολοκλήρωσε με 10 παίκτες και το Σουφλί καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πασχάλης Δραγανίδης στο 72'. Επόμενο ματς για τον Έβρο Σουφλίου εντός έδρας κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα, υπήρξε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δραμινού διαιτητή Άρη Καρβούνη ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός, με την κοινωνία της πόλης να είναι σοκαρισμένη.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Τσοκακτσίδης): Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Τουγκελίδης, Χαριτωνίδης, Μπάμπουρας, Κυριακίδης, Στόικος, Σάσσος, Παπαδόπουλος Ν. και Αθανασιάδης

Έβρος Σουφλίου (Γιώργος Αραμπατζής): Βογιατζής, Μπάμνιος, Ραφαήλ, Λίτσος, Λαμπρινάκης, Δραγανίδης, Αντωνιάδης, Εφραιμίδης, Ερκάν, Κλέιντι και Τοπούζης.

Τον πρώτο του βαθμό πήρε ο Εθνικός στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και αν ο Καμπιώτης ευστοχούσε όταν βγήκε μόνος του απέναντι στον Ζιάκα θα έφευγε με το τρίποντο από την έδρα του τοπικού Ηρακλή.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες ευκαιρίες και το 0-0 μάλλον είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Στο 20' ο Τσαμουρλίδης σέντραρε από τα αριστερά, αλλά οι αμυντικοί του Ηρακλή απομάκρυναν τον κίνδυνο. Τρία λεπτά μετά ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή περνώντας τον Καραπατσιά στη θέση του Τσαμουρλίδη. Στο 29' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με τον Σαμπιασβίλι να βρίσκεται σε καλή θέση, αλλά να μην πλασάρει σωστά και έτσι το 0-0 παρέμεινε. Τρία λεπτά μετά ένα σουτ του Ελληνίδη θα βρει στα σώματα και έτσι δεν θα απειληθεί ο Ζιάκας, ενώ σε αυτή τη φάση οι άνθρωποι του Εθνικού διαμαρτύρονται για σπρώξιμο στον Αγγελακάκη πριν η μπάλα φτάσει στον Ελληνίδη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, μέχρι το 80'. Τότε ο Καμπιώτης μετά από ένα φοβερό ένα δύο με τον Θεοδωράκη που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον τερματοφύλακα του Ηρακλή. Στη 2η αγωνιστική ο Εθνικός φιλοξενεί τον Άρη Ακροποτάμου.

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Ζιακας, Βοσδου, Γκιαούρης, Κραγιοπουλος, Κοτεντζής, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Σαμπιασβίλι, Χαψάς, Αλεξόπουλος, Γιώγος.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Τσαμουρλίδης, Αγγελακάκης.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Άρης – Καστοριά 3-1
Καμπανιακός – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-2 
Εθνικός Αγιονερίου – Καβάλα 0-0 
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0
Δόξα Δράμας – Έβρος Σουφλίου 0-3
Άρης Ακροποτάμου – Θύελλα Φιλώτα 1-2 
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Πανσερραϊκός 0-3
Απόλλων Αρναίας –Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-2

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...