Σάββατο 30 Αυγούστου 2014


Αναβολή με Σουφλί, ανακοίνωσε τέσσερις

Το φιλικό με τον Έβρο Σουφλίου που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 30/8 δεν θα διεξαχθεί λόγω κωλύματος της ομάδας του Βόρειου Έβρου, όπως ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, ο Εθνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου μέσου Τορομανίδη που έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη και Σουφλί, του γκολκίπερ Μπαμπλή που φορούσε τη φανέλα της Άνθειας, του 26χρονου μέσου Θεοδωράκη που έπαιζε στον Αετό Αρριανών και στο Σουφλί και του αμυντικού Κούρτοβ.

Το Δελτίο Τύπου του Εθνικού:

«Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την αναβολή του φιλικού με τον Έβρο Σουφλίου που επρόκειτο να διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 30 Αυγούστου, έπειτα από κώλυμα της ομάδας του Σουφλίου. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου με την FC Svilegrand 1921 στο Στάδιο Φώτης Κοσμάς.

Επιπλέον η Διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θόδωρου Τορομανίδη ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο και έχει φορέσει τη φανέλα της Skoda Ξάνθη και του Έβρου Σουφλίου, του τερματοφύλακα Αθανάσιου Μπαμπλή ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Άνθειας, του 26χρονου μέσου Ανδρέα Θεοδωράκη που αγωνιζόταν στον Αετό Αρριανών και τον Έβρο Σουφλίου καθώς και του αμυντικού Σβέτλιο Κούρτοβ».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...