Σάββατο 23 Αυγούστου 2014


Ξεκίνημα με το... αριστερό για Πανθρακικό (video)

Την ήττα με 2-1 από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων γνώρισε ο Πανθρακικός, στο ματς το οποίο μαζί με το ΟΦΗ-Παναιτωλικός (1-0) άνοιξε την φετινή σεζόν της Superleague.

Η ομάδα της Κομοτηνής άργησε πολύ να μπει στο ματς και το πλήρωσε ακριβά. Μετά από ένα πρώτο τέταρτο χωρίς καμία απολύτως φάση μπροστά από τις δύο εστίες, στο 16' ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ με εκπληκτική φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντες για το 1-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν με τα σουτ των Χαβίτο και Καϊκούτ, πριν κάνουν το 2-0 με συνεργασία των δύο παικτών. Ο Χαβίτο έβγαλε τη σέντρα και ο Καϊκούτ με ωραία κεφαλιά έβαλε δύσκολα στο σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Έπρεπε να φτάσει το 41ο λεπτό για να πραγματοποιήσει την πρώτη του τελική ο Πανθρακικός, με τον Τζάνη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να φεύγει πάνω απ' τα δοκάρια των γηπεδούχων. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρόχας απείλησε για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, στέλνοντας με ωραίο πλασέ τη μπάλα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φερνάντες. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Μπαϊκαρά να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή αποσοβώντας τον κίνδυνο.  

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ντιγκινί πήρε τη θέση του Κάσες για τους Θρακιώτες οι οποίοι μπήκαν πιο δυνατά από το πρώτο και απείλησαν με τον Παπαγεωργίου στο 58', το σουτ του οποίου κατέληξε στα εξωτερικά δίχτυα της εστίας. Στο 61' ο Μορένο πήρε τη θέση του Τσουμάνη και ένα λεπτό μετά ο Ιγκόρ μείωσε για τους φιλοξενούμενους κατεβάζοντας υπέροχα με το στήθος μέσα στην περιοχή και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης με το σουτ που έκανε στον Σέτκους.

Ο Πανθρακικός συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλευταίο λεπτό του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και η νεοφώτιστη Κέρκυρα πήρε το πρώτο της τρίποντο την φετινή Superleague.

Συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Σέτκους, Γκόμες, Βενέτης, Μαραγκός, Κανακούδης, Καρντόσο, Ναγιάρ, Ρόχα (79' Ζορμπάς), Χαβίτο (88' Ντιμιτρόφσκι), Ομπράντοβιτς (64' Ντιόγκο), Καϊκούτ.

Πανθρακικός (Α. Μάντζιος): Φερναντές, Τζάνης, Κάσες (46' Ντιγκινί), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Τσουμάνης (61' Μορένο), Ιγκόρ, Παπαγεωργίου, Τσιανταφυλλάκος (74' Χασομέρης), Λαδάκης.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το ματς που μετέδωσε η NOVA:



Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...