Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Φιλικά προετοιμασίας


Το πρωτάθλημα της Superleague αρχίζει σε λίγες ημέρες και οι ομάδες δίνουν τα τελευταία φιλικά τους παιχνίδια, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμες για τις επίσημες υποχρεώσεις τους.


Έτσι, αρκετά φιλικά διεξήχθησαν την Τετάρτη 13/8 ανά την Ελλάδα και ένα από αυτά ήταν το τεστ που έδωσε η Skoda Ξάνθη κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Στο ματς που ξεκίνησε στις 19:30 στα Πηγάδια, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επικράτησε 2-0 των Κυπρίων, με τον έμπειρο κόουτς να βγάζει σημαντικά συμπεράσματα. Οι Θρακιώτες ήταν πολύ καλοί κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου και πέτυχαν τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. Το σκορ άνοιξε ο Μπέρτος στο 11' όταν από το σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε στον Αντράντε και κατέληξε στα δίχτυα του Μπρούνο. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Παντελής Καπετάνος πέντε λεπτά αργότερα, αφού πήρε την πάσα από τον Σολτάνι, απέφυγε τον Αντράντε και με πολύ ωραίο πλασαριστό σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Απόλλωνα. Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με την κεφαλιά του Αντράντε που κατέληξε μόλις άουτ στο 58' να είναι η σημαντικότερη ευκαιρία.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ματς που μετέδωσε η NOVA Εδώ

Σε άλλα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν ομάδες της Superleague, o Ατρόμητος επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι. Οι Κούρος (33'), Παπάζογλου (54') και Ναπολεόνι (56') έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του Παράσχου, με τους Αρκάδες να μειώνουν με τον Πάρρα στο 71' και με το αυτογκόλ του Ταυλαρίδη στο 83'.

Δείτε φάσεις και γκολ από τον αγώνα που μετέδωσε η NOVA Εδώ

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 την Παναχαϊκή χάρη στο γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 54' σε ένα μέτριο γενικά παιχνίδι. Βασικοί έπαιξαν για την ομάδα του Αναστασίου οι νεοαποκτηθέντες Στιλ, Μπούρμπος και Μπούι, ενώ ως αλλαγή στο 70' πέρασε στο ματς ο Εμίρ Μπαϊράμι που είχε να αγωνιστεί από τον Φεβρουάριο λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στη μέση. Επόμενο παιχνίδι για τους «πράσινους» την Πέμπτη στις 21:00 Λεωφόρο κόντρα στη Μίντιλαντ για τα playoff του Europa League. Το ματς θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ TV.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το τέρμα του Σουηδού Εδώ


Στο Φάληρο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Γ. Καραϊσκάκης». H «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μάλιστα τίμησε τον Ισπανό προπονητή πριν την έναρξη του αγώνα. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από τους Βάσκους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ τα νέα αποκτήματα Αμπιντάλ, Μαζουάκου και Ντοσεβί που ξεκίνησαν βασικοί άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο χρόνο συμμετοχής πήραν οι επίσης νεοαποκτηθέντες Ελαμπντελαουϊ, Μποτία, Αυλωνίτης, Γκαζαριάν και Κασάμι.

Δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι Εδώ 

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ένα σχόλιο...